Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministerul Finantelor propune scaderea TVA la alimentele traditionale la 5% si reducerea birocratiei ANAF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Finantelor propune scaderea TVA la alimentele traditionale la 5% si reducerea birocratiei ANAF

Ministerul Finantelor Publice MFP) a initiat un proiect de OUG, aflat in curs de finalizare, care vizeaza scaderea TVA la alimentele traditionale la 5% si reducerea birocratiei ANAF. Dupa finalizarea proiectului de act normativ, MFP il va publica pe. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Finantelor propune scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei ANAF

Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, ca, din dispozitia premierului Viorica Dancila, propune trei masuri, printr-un proiect de OUG, care vizeaza scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei in cadrul ANAF.

Ministerul Finantelor propune scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei ANAF

Ministerul Finantelor Publice a initiat un proiect de OUG care prevede scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei ANAF. Masurile vizeaza: 1. Eliminarea inechitatilor rezultate de aplicarea.

Ministerul Finantelor Publicepropune scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei ANAF

Din dispozitia doamnei Viorica Dancila, prim-ministrul Romaniei, Ministerul Finantelor Publice a initiat un proiect de OUG, care este in curs de finalizare, si care vizeaza trei masuri legislative, de.

Ministerul de Finante propune reducerea TVA la 5% pentru alimentele montane, bio, traditionale

Ministerul Finantelor Publice propune reducerea cotei de TVA de la 9% la 5% pentru livrarea alimentelor de inalta valoare calitativa, respectiv produse montane, bio, traditionale, autorizate de Ministerul.

Ministerul Finantelor a atras 229,2 milioane de euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, miercuri, 229,2 de milioane de euro de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat cu cupon cu o maturitate reziduala de 22 de luni, la un randament mediu de 0,21% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

LA UN RANDAMENT DE 3,94% PE AN Ministerul Finantelor a atras, ieri, 871,7 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 871,7 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 39 de luni, la un randament mediu de 3,94% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )