Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul de Interne reduce posturile de conducere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul de Interne reduce posturile de conducere

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca in acesta saptamana va fi finalizat un plan de restructurare a institutiilor din Ministerul de Interne, incluzand Politia si Jandarmeria, si ca a avut discutii doar cu reprezentantii Jandameriei legat. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul de Interne Marcel Vela scoate politistii din birouri si ii trimite in strada

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat ca luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare si restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel incat acest minister sa creasca in perceptia romanilor privind increderea. Vela a spus ca a constatat ca sunt prea multi politisti in birouri si prea putini in strada, iar cei din strada nu sunt bine dotati.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre moartea Cristinei Topescu: Este prea devreme sa ne pronuntam

Marcel Vela a precizat ca o vecina a sunat la 112 deoarece nu a mai zarit-o de mai multe zile pe Cristina Topescu si a observat ca masina din fata casei era nemiscata.

Marcel Vela justifica secretizarea salariilor din Ministerul de Interne: Tine de obligatia de a nu incalca o lege de siguranta nationala

Ordonanta de urgenta 12020, prin care se corectau masurile introduse prin Ordonanta lacomiei OUG 114), aduce modificari si in cazul Legii-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Actul normativ stipuleaza ca institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala sunt exceptate de la obligatia de a publica, printre altele, salariile angajatilor. Ministrul de interne Marcel Vela spune insa ca termenul de secretizare a salariilor din directiile subordonate MAI este fortat, fiind vorba de fapt despre intregul sistem de aparare, ordine publica si siguranta nationala si de a nu incalca o lege care tine de siguranta nationala.

MARCEL VELA, DESPRE RESTRUCTURAREA MAI: Am discutat doar cu Jandarmeria care este de acord sa copieze modelul Politiei de Frontiera

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca a discutat cu Jandarmeria despre restructurarile din cadrul ministerului, iar aceasta este de acord sa copieze modelul Politiei de Frontiera, adica sa existe o comanda regionala, care sa aiba in subordine mai multe inspectorate actuale, relateaza News. ro.

Marcel Vela anunta o eficientizare si o restructurare a MAI

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat ca luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare si restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel incat acest minister sa creasca in perceptia romanilor privind increderea.

Marcel Vela cere control la ISU Dolj pentru a verifica daca sunt 101 angajati cu grade de rudenie

Ministrul de interne Marcel Vela a anuntat ca trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dolj pentru a afla daca este adevarat ca peste 100 de angajati din unitate au diferite grade de rudenie intre ei si daca se impun sanctiuni, scrie Mediafax. Reprezentantii ISU spun ca nu cunosc cifra exacta, insa este posibil sa fie reala.

Marcel Vela trimite Corpul de Control la ISU Dolj, unde ar fi angajate 101 cadre militare, rude intre ele

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj, unde 101 cadre militare angajate ar fi rude intre ele. Summary.

UPDATE Ministrul de Interne anunta reducerea posturilor de conducere: Planul de reorganizare a institutiilor din Ministerul de Interne, finalizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca in aceasta saptamana va fi finalizat un plan de restructurare a institutiilor din Ministerul de Interne, incluzand Politia si Jandarmeria, si ca a avut discutii doar cu reprezentantii Jandameriei legat de un model cu comanda regionala. El sustine ca astfel se vor reduce multe posturi de conducere cu salarii foarte mari.

Vela: Planul de reorganizare a Politiei, gata in aceasta saptamana. Se reduc posturi de conducere cu salarii foarte mari. Acum suntem organizati dupa reforma din 1968 (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat ca in aceasta saptamana va fi realizat planul de reorganizare a Politiei Romane, in urma consultarii cu structurile ministerului. El a precizat ca nu va emite.

Ministrul de Interne, despre unii sindicalisti: Si-au mai facut un pic de propaganda electorala, pentru ca inteleg ca vor sa candideze la Parlament (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat ca in aceasta saptamana va fi realizat planul de reorganizare a Politiei Romane, in urma consultarii cu structurile ministerului. in acest context, sindicatele l-.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )