Libnet.ro
UNICEF

15:00

Autostrada Lugoj-Deva. Traficul va fi deschis la finalul lunii septembrie

Adevărul Adevărul,
Autostrada Lugoj-Deva. Traficul va fi deschis la finalul lunii septembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, sambata, la Deva, ca lotul 3 al autostrazii Lugoj Deva va fi deschis traficului rutier la finalul lunii septembrie. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: Lotul 3 din autostrada Deva-Lugoj va fi deschis la sfarsitul lunii septembrie

Cei 21 de kilometri de pe Lotul 3 al autostrazii Deva-Lugoj vor fi deschisi circulatiei la sfarsitul lunii septembrie, a anuntat, joi, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Anuntul vine dupa ce in urma cu o saptamana Compania de Drumuri rezilia contractul ajuns la circa 99% din lucrari, autoritatile invocand unele neconformitati si refuzul constructorului de a acorda zece ani de garantie, in locul celor patru ani stipulati in contractul semnat.

Cuc: Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, dat in circulatie la finalul lunii septembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat, joi, ca lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, pentru care statul roman a reziliat recent contractul cu constructorul spaniol, fiind preluat de catre CNAIR, va fi deschis circulatiei la sfarsitul lunii.

Prof. Luiza Asavetei, personalitatea lunii septembrie la Muzeul Dunarii de Jos

Luiza Constanta Asavetei, artista si poeta de origine romana, stabilita in Austria, a fost desemnata personalitatea lunii septembrie la Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi.

La sfarsitul lunii septembrie va fi deschis traficul rutier pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj Deva

Razvan Cuc, Ministrul Transporturilor, a declarat ca lotul 3 al autostrazii Lugoj Deva va fi desch.

Ministrul Transporturilor, anunt de ULTIMA ORA despre deschiderea circulatiei pe lotul cu probleme al Autostrazii Lugoj-Deva

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Deva, ca la finalul lunii septembrie va fi deschis circulatiei rutiere Lotul 3 al autostrazii Lugoj Deva, fara a .

HOROSCOP pentru toata luna septembrie. Berbecii incep o noua poveste de dragoste pe finalul lunii, Gemenii sunt foarte vorbareti

A venit, a venit toamna Iti mai amintesti melodia? O gasesti mai jos. In continuare vei citi horoscop lunar dragoste SEPTEMBRIE 2019, prima luna de toamna a acestui an. O luna de toamna ce incepe in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )