Libnet.ro
UNICEF

16:30

BNR a crescut la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR a crescut la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an

Banca Nationala a Romaniei BNR) a crescut de la 3% la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an, in contextul in stimularea cererii interne peste potentialul economiei si cresterea pretului petrolului la nivel international au pus presiune pe inflatie, a anuntat, vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Ziarul Bursa

BNR a majorat prognoza de inflatie pentru acest an de la 3% la 4,2%

Banca Nationala a majorat prognoza de inflatie pentru 2019 cu 1,2 puncte procentuale de la 3% la 4,2%, iar prognoza pentru 2020 urca cu 0,2 puncte procentuale, la 3,3%, a anuntat Banca Nationala a Romaniei, citata de Mediafax.

UPDATE BNR a majorat prognoza de inflatie pentru acest an de la 3% la 4,2%

Banca Nationala a majorat prognoza de inflatie pentru 2019 cu 1,2 puncte procentuale de la 3% la 4,2%, iar prognoza pentru 2020 urca cu 0,2 puncte procentuale, la 3,3%, a anuntat Banca Nationala a Romaniei, citata de Mediafax. in conferinta de presa de vineri, Isarescu a atras atentia ca inflatia vine sa corecteze dezechilibrele din economie, si ca o face afectandu-i in primul rand pe cei cu venituri mici. Isarescu s-a mai referit la cresterea economica de 5% din primul trimestru, aratand ca orice crestere e buna, cata vreme nu duce la dezechilibre. Or, a mai spus Guvernatorul, aceasta crestere amplifica dezechilibrele, cel putin pe cel extern.

BNR prognozeaza o crestere accelerata a inflatiei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si estimeaza o inflatie de 3,3% pentru 2020, a anuntat, miercuri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari.

BNR majoreaza prognoza pe inflatie la 4,2% pentru finalul anului

Banca Nationala a Romaniei BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si estimeaza o inflatie de 3,3% pentru 2020, a anuntat, miercuri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa in care a prezentat.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Romania va fi lovita de un ciclon mediteranean

Romania va fi lovita de un ciclon mediteranean, miercuri, astfel ca vom avea parte de ploi violente. ANM a anuntat prognoza meteo actualizata pentru a doua jumatate din luna mai si inceputul lui.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )