Libnet.ro
UNICEF

17:46

Cea mai mare ferma din Europa, aflata pe Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare ferma din Europa, aflata pe Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge pe Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine. continuă pe Adevărul

Cea mai mare ferma din Europa Agricost isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de.

Cea mai mare ferma din Europa, Agricost, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata in Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Cea mai mare ferma din Europa, Agricost, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa, a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de.

Penultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria serialului!

Duminica a aparut penultimul episod al serialului fenomen Game of Thrones si, in ciuda faptului ca actiunea nu a fost neaparat pe placul fanilor, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria serialului! .

Ce se intampla daca iti lasi telefonul la iNCARCAT toata noaptea. Cea mai mare GRESEALA!

Daca te numeri printre cei care isi lasa telefonul la incarcat noaptea, dupa ce te bagi in pat, faci cea mai mare greseala.

Sondaj: institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Ce ii nemultumeste pe romani

Romanii si-au cam pierdut increderea in clasa politica, dar asta nu inseamna ca nu exista si institutii care sunt vazute cu ochi buni. Multi romani sunt sceptici cu privire la viitorul tarii si considera ca Romania merge intr-o directie gresita. Totusi, norii nu sunt atat de negri si inca mai exista institutii in care romanii [] .

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri / Sapte judete sunt sub cod galben

Ploi torentiale, cu descarcari electrice, si vijelii vor fi in cea mai mare parte a tarii, incepand de marti dupa amiaza si pana vineri, anunta meteorologii. De asemenea, sapte judete din sud-vestul vor fi sub avertizare cod galben de vreme rea.

Barometrul de opinie publica al Academiei Romane, realizat de INSCOP: Care sunt personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere

Klaus Iohannis se afla pe primul loc in topul personalitatilor in care romanii au cea mai mare incredere, potrivit datelor Barometrului de opiniei publica al Academiei Romaniei, realizat de INSCOP Research, pentru luna mai. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea este pe locul al doilea, urmata de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Coreea de Nord anunta ca se confrunta cu cea mai severa seceta din ultimele patru decenii

Autoritatile din Coreea de Nord au anuntat ca tara este afectata de cea mai severa seceta din ultimele patru decenii, in contextul in care un raport al mai multor agentii ONU a indicat ca aproximativ 10 milioane de nord-coreeni se confrunta cu lipsuri alimentare grave, informeaza Mediafax, citand postul ABC News.

ştiri din Economie

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )