Libnet.ro
UNICEF

17:45

Datoria externa a Romaniei a crescut in primele patru luni cu 1,59 miliarde euro, la 95,07 miliarde euro

Adevărul Adevărul,
Datoria externa a Romaniei a crescut in primele patru luni cu 1,59 miliarde euro, la 95,07 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele patru luni ale acestui an, fata de finalul anului trecut, cu 1,59 miliarde euro, la 95,07 miliarde euro, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Romnia a nregistrat n primele patru luni un deficit de cont curent de 2,05 miliarde euro, cu 15% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 2,053 miliarde euro in primele patru luni ale acestui an, cu 15% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, mai ales ca urmare a dezechilibrarii balantei comerciale, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate miercuri si citate de News. ro. in aceeasi perioada a anului trecut, deficitul contului curent a fost de 1,786 miliarde euro, arata datele revizuite ale BNR. Contul curent al balantei de plati include sumele incasate si cele platite de Romania in relatiile comerciale cu celelalte state. Principala componenta care contribuie la contul curent al balantei de plati este comertul exterior, puternic deficitar in cazul Romaniei.

Romania a inregistrat in primele patru luni un deficit de cont curent de 2,05 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 2,053 miliarde euro in primele patru luni ale acestui an, cu 15% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, mai ales ca urmare a dezechilibrarii balantei comerciale, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate miercuri.

Cate vouchere de vacanta au fost emise pe hartie in primele patru luni din an

Peste un milion de vouchere de vacanta au fost emise pe hartie si pe suport electronic in perioada ianuarie - aprilie 2018, valoarea fiind de 12,5 milioane de euro. Suma este de trei ori mai mare fata de cea din perioada similara anului trecut. Totodata, suma este de noua ori mai mare fata de primele patru luni din 2016, informeaza Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT).

Peste un milion de vouchere de vacanta, in valoare de 12,5 milioane de euro, au fost emise in primele patru luni

Peste 1 milion de vouchere de vacanta au fost emise pe hartie si pe suport electronic intre ianuarie si aprilie 2018, cu o valoare de 12,5 milioane de euro, suma fiind de trei ori mai mare fata de cea din perioada similara a anului trecut si de aproape noua ori mai mare fata de primele patru luni din 2016, conform informatiilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT).

Datoria externa a Romaniei, in crestere

Datoria externa totala a Romaniei a crescut, in primele patru luni ale acestui an, fata de finalul anului trecut, cu 1,59 miliarde euro, la 95,07 miliarde euro, potrivit datelor publicate, astazi, de catre Banca Nationala a Romaniei BNR).

BNR trimite un AVERTISMENT DUR: Datoria externa a Romaniei A CRESCUT EXPLOZIV

Banca Nationala a Romaniei contrazice Guvernul cu privire la datele economice si atrage atentia ca datoria externa a tarii creste exploziv. BNR a anuntat, miercuri, ca datoria externa a crescut in.

Vouchere de vacanta in valoare de 12,5 milioane de euro, emise in primele patru luni ale anului

Peste un milion de vouchere de vacanta au fost emise pe hartie si pe suport electronic intre ianuarie si aprilie 2018, cu o valoare de 12,5 milioane de euro, potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT). Suma este de trei ori mai mare.

Aproape 200.000 de masini second-hand inmatriculate in Romania in primele cinci luni din 2018. Masinile noi, de patru ori mai putine

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania in mai 2018, au crescut cu +43. 33% fata de mai 2017, atingand un volum de 11. 555 unitati, conform datelor furnizate de ACAROM Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania). Pe primele cinci luni din 2018, volumul autoturismelor noi inmatriculate a atins 47. 827 unitati, in crestere cu 29. 34% fata de perioada similara din 2017.

n primele 4 luni din acest an, Romnia a ncasat din exporturi putin peste 22 miliarde de euro, dar are de achitat importurile de aproape 26 de miliarde de euro

In primele 4 luni exporturile romanesti au crescut cu 9,7%, iar importurile cu 10,0%, fata de aceeasi perioada din anul trecut, au transmis luni reprezentantii INS. Deficitul balantei comerciale ianuarie-aprilie 2018 a fost de 3,72 miliarde euro, mai mare cu circa 380 milioane euro decat cel inregistrat in perioada 1.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )