Libnet.ro
UNICEF

11:01

DOCUMENT Guvernul da oficial atacul la Pilonul II

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT Guvernul da oficial atacul la Pilonul II

Guvernul vrea sa suspende virarea de contributii la Pilonul II de pensii din iulie pana la finalul anului, potrivit Programului legislativ al Guvernului pe 2018. Astfel, procentul de 3,75% din salariul brut al celor 7 milioane de contributori se va duce integral la bugetul statului. continuă pe Adevărul

Guvernul da oficial atacul la Pilonul II de pensii: suspenda contributiile din iulie pana la finalul anului

Guvernul vrea sa suspende virarea de contributii la Pilonul II de pensii din iulie pana la finalul anului, potrivit Programului legislativ al Guvernului pe 2018.

DOCUMENTGuvernul da oficial atacul la Pilonul II de pensii: suspenda contributiile din iulie pana la finalul anului

Guvernul vrea sa suspende virarea de contributii la Pilonul II de pensii din iulie pana la finalul anului, potrivit Programului legislativ al Guvernului pe 2018. Astfel, procentul de 3,75% din salariul brut al celor 7 milioane de contributori se va duce integral la bugetul statului.

DOCUMENT Guvernul vrea sa suspende contributiile la Pilonul II de pensii n perioada iulie-decembrie

Programul legislativ al Guvernului pe 2018 include intre altele, ca prioritate legislativa, un proiect de lege privind reglementarea pensiilor obligatorii administrate privat Pilonul II), cu precizarea ca in perioada 1 iulie - 31 decembrie contributiile aferente acestuia vor fi suspendate, scrie Mediafax. HotNews. ro a relatat in premiera in data de 19 aprilie, pe baza unor informatii prezentate de surse guvernamentale, ca Guvernul lucreaza la un scenariu potrivit caruia pilonul II de pensii sa devina optional si niciun ban sa nu mai fie virat in acest sistem, de la 1 iulie 2018, pentru a forta astfel cei 7 milioane de participanti la fondurile private de pensii sa opteze pentru sistemul public de pensii.

Guvernul ataca iar Pilonul II de pensii: Un document oficial prevede suspendarea contributiilor

Pilonul II de pensii ramane o tinta a Guvernului in ciuda faptului ca au dat asigurari ca nu vor umbla la banii romanilor care sunt dati pentru administrate privatilor. Un document din programul legislativ.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )