Libnet.ro
UNICEF

05:15

Eugen Teodorovici a DECIS: Fiscul se va muta in fostul sediu al Antenelor

B1 B1,
Eugen Teodorovici a DECIS: Fiscul se va muta in fostul sediu al Antenelor

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat marti seara, ca Fiscul se va muta in fostul sediul Antena 3, pana la sfarsitul acestui an. Fostul sediu al Antenelor va fi valorificat pana la finalul. continuă pe B1

Teodorovici: Fiscul se va muta pana la finele acestui an in fostul sediu al Antenelor

Fiscul se va muta pana la finele acestui an in fostul sediu al Antenelor din zona Baneasa, care acum este al statului, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la TVR1. Fostul.

Eugen Teodorovici: Se lucreaza la un nou cadru fiscal, aplicat din 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marti seara, ca in cadrul Ministerului are loc o analiza comparativa pe Codul Fiscal si pe Codul de Procedura Fiscala in vederea aplicarii unui noi cadru fiscal de la 1 ianuarie 2019.

Ministrul Eugen Teodorovici, precizari de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Ce spune despre datoriile colegilor de partid

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca prin controversata amnistie fiscala nu se vor sterge datoriile colegilor sai de partid. Trebuie sa plateasca ce au de platit pentru ca nu se vor s.

Eugen Teodorovici, clarificari privind amnistia fiscala

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre proiectul amnistiei fiscale si a subliniat ca o asfel de masura ar fi axata pentru companiile de stat. Despre posibilitatea extinderii unei astfel de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )