Libnet.ro
UNICEF

21:45

Finalul AGEA SIF Oltenia pe site-ul www.bursa.ro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finalul AGEA SIF Oltenia pe site-ul www.bursa.ro

Adunarea Generala Extraordinara AGEA) a SIF Oltenia SIF5) derulata ieri, nu si-a cunoscut castigatorul pana la inchiderea editiei, in conditiile in care votul a fost declarat inchis in jurul orei de 17:40, intr-o sedinta in care parca mai mult a durat numararea voturilor, decat dezbaterea propriu-zisa. continuă pe Ziarul Bursa

AGEA SIF Oltenia a inceput

ACTUALIZARE Numaratoarea voturilor inca se desfasoara, dupa mai bine de trei ore, ceea ce creeaza nemultumire printre cei prezenti. ----- Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor SIF Oltenia a inceput putin dupa ora 10:00.

Ce se intampla la AGEA SIF Oltenia

ACTUALIZARE Votul a fost declarat inchis. ----- * ACTUALIZARE Un actionar minoritar atrage atentia ca SIF1 si SIF4 nu au Comitete Investitionale si nici limite in ceea ce priveste investitiile, dar vor sa le impuna prin vot la SIF5. ---- * ACTUALIZARE Conducatorii SIF1 si 4 au revenit in sala. Un actionar minoritar, reprezentant al Voltinvest, se arata nemultumit ca cei doi conducatori, ai SIF1 si SIF4, nu ofera informatii in plus fata de cele prezentate in materialele pentru AGEA. ----- * ACTUALIZARE Un actionar minoritar a luat cuvantul si a facut referire la seria de articole din Ziarul BURSA, cu titlul La Hezbollah acasa vin bani din piata noastra de capital, la care conducatorii SIF1 si SIF4 au iesit din sala, oficialul SIF4 spunand ca este o prostie.

AGEA SIF OLTENIA: Actionarii SIF5 au aprobat modificarea actului constitutiv al societatii

ACTUALIZARE Actionarii SIF5 au aprobat modificarea actului constitutiv al societatii ---- * ACTUALIZARE Votul a fost declarat inchis. ----- * ACTUALIZARE Un actionar minoritar atrage atentia ca SIF1 si SIF4 nu au Comitete Investitionale si nici limite in ceea ce priveste investitiile, dar vor sa le impuna prin vot la SIF5. ---- * ACTUALIZARE Conducatorii SIF1 si 4 au revenit in sala. Un actionar minoritar, reprezentant al Voltinvest, se arata nemultumit ca cei doi conducatori, ai SIF1 si SIF4, nu ofera informatii in plus fata de cele prezentate in materialele pentru AGEA. ----- * ACTUALIZARE Un actionar minoritar a luat cuvantul si a facut referire la seria de articole din Ziarul BURSA, cu titlul La Hezbollah acasa vin bani din piata noastra de capital, la care conducatorii SIF1 si SIF4 au iesit din sala, oficialul SIF4 spunand ca este o prostie.

SIF Banat-Crisana castiga lupta impotriva lui Tudor Ciurezu la SIF Oltenia

SIF Banat-Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4) si-au impus punctul de vedere in Adunarea Generala Extraordinara AGEA) a SIF Oltenia SIF5), societatea cu sediul in Craiova urmand sa infiinteze un Comitet Investitional, format din membrii conducerii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )