Libnet.ro
UNICEF

23:45

LA FINALUL ANULUI TRECUT Tara noastra - printre statele UE cu un nivel redus al datoriei guvernamentale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA FINALUL ANULUI TRECUT Tara noastra - printre statele UE cu un nivel redus al datoriei guvernamentale

La finele lui 2018, Romania se situa in randul statelor membre UE cu un nivel redus al datoriei guvernamentale raportate la Produsul Intern Brut 35%), insa in trimestrul patru 2018 comparativ cu trimestrul trei 2018 Romania a avut cea mai mare crestere a acestui raport dintre toate statele membre UE, un avans de 0,8 puncte procentuale, de la 34,2% din PIB in T3 pana la 35% din PIB in T4, arata datele publicate ieri de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

CRISTIAN ROSU, ASF: Piata asigurarilor din tara noastra isi va mentine trendul ascendent de anul trecut

Piata asigurarilor din tara noastra va continua sa creasca in 2019, iar vedetele acestui an vor fi, ca si anul trecut, asigurarile de viata si asigurarile de sanatate, a declarat, Cristian Rosu, Vicepresedinte pe Sectorul Asigurarilor-Reasigurarilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ESTIMARI PRELIMINARE EUROSTAT Tara noastra - deficit bugetar de 3% din PIB, in 2018

Tara noastra a avut un deficit bugetar de 3% din PIB, anul trecut, potrivit unei estimari preliminare publicate ieri de Oficiul European de Statistica EUROSTAT).

Cea mai pesimista prognoza pentru Romania: Euro va ajunge peste 5,1 lei pana la finalul anului

SummaryaCresterea economica a Romaniei va fi de numai 2,3%, in 2019, in timp ce euro va ajunge la 5,15 lei pana la finalul anului, prognozeaza analistii de la Capital Economics, care au emis cele mai pesimiste estimari privind performantele economiei romanesti in 2019.

POTRIVIT UNEI ANALIZE KEYSFIN, IN TARA NOASTRA: Afacerile firmelor de resurse umane au depasit 4 miliarde lei

Afacerile companiilor din tara noastra care recruteaza angajati, au crescut cu peste 430% din 2007 si pana in prezent, depasind valoarea de 4 miliarde de lei, potrivit unei analize KeysFin remisa, astazi, Redactiei noastre.

IN TARA NOASTRA: Pretul electricitatii, la jumatate fata de saptamana trecuta

Pretul energiei in tara noastra, pe piata spot, a scazut, astazi, la jumatate fata de cel inregistrat saptamana trecuta, avand o medie de 123 de lei pe MWh, ca urmare a productiei mari de energie eoliana din Europa, in special din Germania, si a consumului mic, datorat Pastelui catolic.

DANCILA: Tara noastra este un aliat de nadejde

Daruirea si profesionalismul militarilor romani fac cinste Romaniei si demonstreaza, in fiecare zi, ca tara noastra este un aliat de nadejde al partenerilor nostri, afirma premierul Viorica Dancila, astazi, intr-un mesaj adresat militarilor cu prilejul Zilei Fortelor Terestre.

Tara noastra, pe locul 47 in topul rezervelor de petrol

Tara noastra se pozitioneaza pe locul 47 in topul mondial al rezervelor de petrol, cu o cantitate demonstrata de 0,6 miliarde de barili de titei, potrivit CIA Factbook.

Eurostat: Procentual, Romania s-a imprumutat cel mai mult din UE in ultimul trimestru al anului trecut

La finele lui 2018, Romania se situa in randul statelor membre UE cu un nivel redus al datoriei guvernamentale raportate la Produsul Intern Brut 35%), insa in trimestrul patru 2018 comparativ cu trimestrul trei 2018 Romania a avut cea mai mare crestere a acestui raport dintre toate statele membre UE, un avans de 0,8 puncte procentuale, de la 34,2% din PIB in T3 pana la 35% din PIB in T4.

Romania, parasita de 43.000 de doctori de la aderarea in UE! Criza spitalelor din tara noastra, intr-un material realizat de publicatia britanica The Guardian

Un numar de 43. 000 de doctori au parasit Romania de la aderarea in UE, iar eforturile administratiei de la Bucuresti, printre care si dublarea salariilor in sectorul medical, par insuficiente sa schimbe acest.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )