Libnet.ro
UNICEF

19:00

INS: Aproape o treime din drumurile Romaniei sunt pietruite si de pamant

B1 B1,
INS: Aproape o treime din drumurile Romaniei sunt pietruite si de pamant

La finalul anului trecut, Romania avea 28. 247 km de drumuri pietruite si de pamant, reprezentand 32,8% din intreaga retea de drumuri publice la nivel national, procent scazut fata de cel inregistrat in anul. continuă pe B1

Cifrele care iti arata ca Romania e ca acum 2000 de ani si nu e de bine

Datele furnizate de Institutul National de Statistica INS) arata ca Romania e ca acum 2000 de ani in ceea ce priveste starea drumurilor. Aproape o treime 32,8%) din drumurile tarii sunt pietruite si de pamant. Ne poate consola faptul ca stam mai bine ca la sfarsitul lui 2017, cand 35% din reteaua de drumuri publice [] .

Eurostat: O treime din hainele importate de UE vin din China

Statele membre UE au importat in 2018 articole de imbracaminte in valoare de 166 miliarde euro, dintre care putin peste jumatate 51% sau 84 miliarde euro) au venit din afara spatiului comunitar, arata datele publicate luni de Eurostat, transmite Agerpres.

O treime din hainele importate de UE vin din China

Statele membre UE au importat, in 2018, articole de imbracaminte in valoare de 166 miliarde euro, dintre care putin peste jumatate 51% sau 84 miliarde euro) au venit din afara spatiului comunitar, arata datele publicate luni de Eurostat.

Gica Hagi, despre returul cu CSU Craiova din Cupa Romaniei: Pentru noi incepe de la 0-0. E un meci total diferit, cu alta incarcatura

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune ca elevii sai trebuie sa uite partida din meciul tur, contand pentru semifinalele Cupei Romaniei, castigata in deplasare de trupa constanteana cu 2-1 si ca trebuie sa abordeze returul de la scorul de 0-0. El si-ar dori ca in meciul de joi sa nu marcheze niciun gol, dar stie ca acest lucru este imposibil.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )