Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lovitura pentru romani! INFLATIA explodeaza in Romania. BANII nostri incep sa nu mai aiba valoare!

B1 B1,
Lovitura pentru romani! INFLATIA explodeaza in Romania. BANII nostri incep sa nu mai aiba valoare!

Banca Nation ala a Romaniei BNR) a revizuit in scadere la 3,5%, de la 3,6%, prognoza de inflatie pentru finalul acestui an. Cu toate acestea, fata de aceiasi perioada a anului trecut, bunurile nealimentare. continuă pe B1

Lovitura pentru sefa interimara a DNA! Anca Jurma ar putea fi anchetata de Inspectia Judiciara

Lovitura pentru sefa interimara a DNA. Anca Jurma ar putea fi anchetata de Inspectia Judiciara pentru modul in care a actionat dupa ce Lucian Onea a fost suspendat. Stire in curs de.

Lovitura pentru GUVERN! Romania risca SANCTIUNI uriase! COMISIA EUROPEANA a luat decizia RADICALA

Comisia Europeana a decis recent sa trimita Romania si Grecia in fata Curtii de Justitie pentru neindeplinirea obligatiei de a transpune in legislatia lor nationala cea de-a patra directiva privind.

inca un GIGANT auto face anuntul momentului! Un NOU MODEL se va produce in curand! Vesti uriase pentru romani

Ford a prezentat noul model Focus, care va fi lansat oficial in Romania in luna septembrie. Ford Romania a anuntat ca laneaza un pret special, pentru prima luna de comenzi, scrie profit. ro. Pentru cel mai.

Lovitura pentru Erdogan: Trump dubleaza tarifele pentru aluminiul si otelul turcesc

In plina cadere a monedei nationale turcesti, presedintele SUA a anuntat vineri dublarea tarifelor pentru aluminiul si otelul provenit din Turcia. Donald Trump a anuntat masura pe contul sau de Twitter,.

Lovitura pentru Apple: UE vrea ncarcatoare standard pentru toate telefoanele, indiferent de marca

Comisia Europeana va efectua un studiu de impact pentru a estima costurile si beneficiile standardizarii incarcatoarelor de telefoane mobile, relateaza Euractiv. com, citand-o pe Margrethe Vestager, Comisarul european pentru competitie.

Lovitura pentru FAMILIA DRAGNEA! Se cere infiintarea unei COMISII DE ANCHETA: A facut bani din epidemia de pesta porcina

Vicepresedintele PMP, Catalin Cristache, solicita infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a analiza modul in care autoritatile au gestionat epidemia de pesta porcina. El sustine ca fiul.

Vesti bune pentru romani! Dupa masini, vom avea si Programul Rabla pentru electrocasnice

Dupa Rabla pentru masini, vom avea programul Rabla si pentru aparatele vechi de prin casa. Concret, ministerul Mediului vrea sa creasca apetitul romanilor pentru inlocuirea aparatelor electrocasnice vechi si.

Joburi in strainatate pentru romani. Ce specialisti se cauta

Angajatorii din 13 state europene ofera peste 2. 100 de locuri de munca pentru romanii care sunt dispusi sa munceasca in straintate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )