Libnet.ro
UNICEF

14:15

LUNA IUNIE FINANCIARA BET - la peste 8.800 de puncte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUNA IUNIE FINANCIARA BET - la peste 8.800 de puncte

Debut la BVB pentru obligatiunile ipotecare a Alpha Bank Romania, in valoare de 200 milioane de euro * Rulaj mediu zilnic de 55,9 milioane de lei, cu 16,2% peste cel din mai * Discount-uri de tranzactionare intre cotatia actiunii si VUAN de 30,55% pentru SIF Moldova si 64,56% in cazul SIF Banat - Crisana Tendinta ascendenta pe care indicele BET a dezvoltat-o incepand cu perioada februarie - martie a acestui an a continuat si in iunie, referinta pietei noastre de capital incheind cea de-a sasea luna a anului la 8. 814,27 puncte, intr-o miscare de crestere in care cosul de actiuni a castigat 321,14 de puncte, fata de finalul lunii anterioare, echivalentul unui avans de 3,78%. continuă pe Ziarul Bursa

LUNA IUNIE FINANCIARA in fotbal am ajuns la semifinale, dar cu Presedintia CUE, la final

Luna iunie a marcat finalul mandatului pe care tara noastra l-a avut in fruntea Consiliului Uniunii Europene. Dupa cele sase luni in care am detinut presedintia Consiliului Uniunii Europene, premierul Viorica Dancila a facut un bilant al activitatii noastre, precizand: Bilantul este impresionant: aproximativ 2. 500 de reuniuni si evenimente, din care peste 2. 000 de reuniuni ale grupurilor de lucru, 64 de reuniuni la nivel ministerial al Consiliului UE, un total de 300 de evenimente organizate in Romania, precum si gazduirea Summitului de la Sibiu. in termeni de rezultate putem vorbi, de asemenea, de un bilant mai mult decat generos: 90 de dosare legislative inchise intr-un timp record de trei luni pana la finalul activitatii legislative a Parlamentului European, in medie un dosar in fiecare zi.

LUNA IUNIE FINANCIARA Cifrele lunii

3 iunie - Cursul de schimb leueuro atinge pragul maxim al lunii: 4,7450 RON1 EUR; - Cursul de schimb leudolar american, la pragul maxim al lunii - 4,2472 RON1 USD;.

LUNA IUNIE FINANCIARA Echipa nationala de tineret, surpriza lunii iunie

Echipa nationala de fotbal tineret a fost marea surpriza, din punct de vedere sportiv, a acestei prime jumatati de an, reusind o performanta extraordinara la turneul final al Campionatului European: accederea in semifinalele competitiei, si calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio de anul viitor dupa o pauza de 56 de ani).

Isarescu: S-ar putea sa aveti o surpriza placuta peste o saptamana si sa vedeti ca inflatia in luna iunie coboara sub 4%

Inflatie galopanta n. red. , inflata galopanta este atunci cand preturile cresc cu peste 10%) nu va fi in Romania, pentru ca suntem si noi aici. Aceasta declaratie este mai mult decat un angajament, este o subliniere a faptului ca tara are o Banca Centrala. Dar, intr-un mediu tumultuos, discutiile pot sa alunece in directia aceasta. , a spus joi Guvernatorul BNR. Banca Centrala isi face datoria in Romania si nu vom avea inflatie galopanta catusi de putin. Dupa cate vedeti, noi discutam de jumatati de procent sau de un procent. Iar acum, daca ar fi sa spun ceva conform datelor pe care le avem noi din piata, s-ar putea sa aveti peste o saptamana o surpriza placuta, adica inflatia in luna iunie sa coboare sub 4%, a mai adaugat Isarescu.

Luna iunie, cea mai calduroasa perioada din istorie. Cu cat a crescut temperatura medie din Romania si din Europa

Incalzirea globala este o problema din ce in ce mai grava, arata cercetatorii in domeniu. Dupa ce au analizat temperaturile medii din ultimul secol si jumatate, specialistii au ajuns la concluzia ca atmosfera s-a incalzit cu mai mult de 1 grad Celsius in ultimii 150 de ani, luna iunie 2019 fiind cea mai calduroasa din istorie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )