Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Muncii: Romania nu e in criza economica. Nu o spun eu, o spun cifrele

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Romania nu e in criza economica. Nu o spun eu, o spun cifrele

Ministrul Muncii Marius Budai sustine ca Romania nu este in criza economica, fapt dovedit de cifre prezentate de Eurostat si Institutul de Statistica, iar la finalul anului bugetul de pensii va intra pe excedent. continuă pe Adevărul

MARIUS BUDAI: Romania nu e in criza economica

Romania nu este in criza economica, iar pana la finalul anului Bugetul de pensii va intra pe excedent, a declarat astazi ministrul Muncii, Marius Budai.

Ministrul Muncii explica de unde vor veni banii pentru cresterea pensiilor

Romania nu este in criza economica, iar pana la finalul anului bugetul de pensii va intra pe excedent, a declarat, luni, ministrul Muncii, Marius Budai.

Ministrul Muncii: Vom incepe procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii pensiilor Cate pensii vor fi recalculate

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, luni, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor, ca vor fi incepute procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii celor aproape 5 milioane de pensii. Legea prevede majorarea etapizata a pensiilor, pana in 2021.

Ministrul Muncii, dupa promulgarea Legii pensiilor: Vom face pregatirile necesare pentru marea recalculare

Ministru Muncii, Marius Budai, a declarat, luni, dupa ce Legea pensiilor a fost promulgatad e Klaus Iohannis, ca vor fi incepute procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )