Libnet.ro
UNICEF

15:30

nainte de finalul anului, romnii ar putea face plati instant, cu decontare n 10 secunde, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 (oficial BNR)

Hotnews Hotnews,
 nainte de finalul anului, romnii ar putea face plati instant, cu decontare n 10 secunde, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 (oficial BNR)

Incepand din luna noiembrie romanii ar putea face plati instant, cu decontare in 10 secunde, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, potrivit declaratiilor Ruxandrei Avram, Directorul Directiei Monitorizarea Infrastructurilor Financiare din cadrul Bancii Nationale a Romanie, facute in cadrul unei conferinte organizate miercuri de publicatia electronica bankingnews. ro. Sistemul de plati national in lei va prelua exact acelasi mecanism al sistemelor platilor instant, cu decontare in zece secunde, 24 din 24, 7 din 7, 365 din 365 de zile. Sistemul a fost autorizat de Banca Nationala a Romaniei, iar in prima faza, plata trebuie sa aiba o valoare de maximum 49. 999 de lei, deci sub 50. 000 de lei, spune oficialul BNR. continuă pe Hotnews

Exista premise pentru cresterea pietei, pana la finalul anului

Perspectiva intrarii fondurilor de investitii eligibile pentru categoria pietelor emergente poate deveni, de anul urmator, principalul vector de crestere al bursei noastre, potrivit domnului Brendea Exista premise importante pentru cresterea preturilor celor mai importante actiuni tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pana la finalul acestui an, sustine Alin Brendea, director general adjunct in cadrul societatii Prime Transaction.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2277 seconds )