Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania ar putea pierde fonduri europene importante. Guvernul nu a stabilit ce proiecte sa finanteze

Adevărul Adevărul,
Romania ar putea pierde fonduri europene importante. Guvernul nu a stabilit ce proiecte sa finanteze

Romania ar putea pierde bani europeni importanti, in contextul in care exista risc de dezangajare automata a fondurilor la finalul anului pentru toate programele operationale, cu exceptia unuia, arata un document aflat joi pe masa Guvernului. Acesta mai arata ca tara noastra nu a conturat proiectele si prioritatile pentru care UE ne va da bani in viitoarea perioada de programare. continuă pe Adevărul

Roxana Manzatu: Romania a atras 9,5 miliarde de euro din fonduri europene, rata de absorbtie fiind de 30%

Romania a absorbit fonduri europene in valoare totala de 9,25 miliarde de euro, din alocarea 2014-2020, reprezentand o rata de 30%, a declarat, joi, Roxana Manzatu, ministrul Fondurilor Europene, intr-o.

ROXANA MINZATU: Romania a atras 9,5 miliarde euro din fonduri europene

Tara noasatra a absorbit fonduri europene in valoare totala de 9,25 miliarde de euro, din alocarea 2014-2020, reprezentand o rata de 30%, a declarat, astazi, Roxana Minzatu, ministrul Fondurilor Europene, intr-o conferinta de presa.

Desemnarea lui Von der Leyen pentru sefia Comisiei Europene clatina Guvernul Germaniei: Un fost lider SPD sugereaza retragerea din coalitia de guvernamant

Sigmar Gabriel, fost lider al social-democratilor germani si ex-ministru de Externe, a sugerat ca SPD s-ar putea retrage din coalitie de guvernare condusa de cancelarul Angela Merkel din cauza numirii Ursulei von de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )