Libnet.ro
UNICEF

10:45

Virgil Popescu: Am aprobat o ordonanta de urgenta cu privire la sustinerea marilor consumatori de energie

Hotnews Hotnews,
 Virgil Popescu: Am aprobat o ordonanta de urgenta cu privire la sustinerea marilor consumatori de energie

Guvernul a aprobat joi o ordonanta de urgenta cu privire la sustinerea marilor consumatori de energie, aceasta fiind o modificare a ordonantei care permitea sustinerea a 15 ramuri din industrie, a declarat, joi, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la finalul sedintei de guvern, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Economiei: Am aprobat o ordonanta de urgenta cu privire la sustinerea marilor consumatori de energie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta privind sustinerea marilor consumatori de energie. Practic, putem spune ca am adus din nou competitivitate in industria romaneasca, am salvat cateva sute de mii de locuri de munca, am salvat industria romaneasca de o guvernare care nu a facut decat sa mareasca pretul energiei electrice, a spus el.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Ma astept ca il luna iunie productia de masti sa creasca tot mai mult spre 30 de milioane

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat joi seara la emisiunea Dosar de politician ca Romania nu poate sa asigure inca din productia interna necesarul de masti, prin urmare trebuie sa ne bazam in co.

Virgil Popescu: Producatorii romani cu peste 100.000 de salariati vor primi ajutor de stat

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, joi seara, ca a modificat OUG 182019 si, astfel, producatorii romani care au mai mult de 100. 000 de angajati si care sunt mari consumatori de energie vor primi ajutor de stat.

Ministrul Virgil Popescu, despre acordul turistic respins de Romania: E o stire eronata. Nu s-a semnat niciun protocol, discutiile continua Sunt optimist ca terasele se vor redeschide de la 1 iunie (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a respins categoric informatia aparuta recent in spatiul public, potrivit careia Romania a refuzat sa ia parte la o intelegere cu.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, noi detalii despre masurile de relaxare: incepem cu terasele, apoi cu restaurantele. Important este ca turistul sa se simta in siguranta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat marti seara ca urmeaza ca noi masuri de relaxare sa fie luate incepand cu data de 1 iunie, in mod gradual, daca nu va exista o evolutoie ascendenta a cazurilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )