Libnet.ro
UNICEF

18:30

Austria va importa mai multe gaze de la rusi. Acord pentru un miliard de metri cubi suplimentari intre Gazprom si OMV

Adevărul Adevărul,
Austria va importa mai multe gaze de la rusi. Acord pentru un miliard de metri cubi suplimentari intre Gazprom si OMV

Grupul austriac OMV a semnat un acord cu gigantul rus Gazprom pentru majorarea cu un miliard de metri cubi a cantitatii de gaz importate de Austria de la rusi, in ciuda opozitiei Comisiei Europene fata de dependenta tot mai mare a Europei de gazul rusesc, scrie Financial Times. continuă pe Adevărul

Apelul umanitar al unui preot din Teleorman care construieste case pentru orfani, femei abuzate si batrani singuri din mai multe judete

Un preot din Teleorman vrea sa ridice case pentru orfani, femei abuzate si batrani singuri din mai multe judete. Proiectul sau se intinde pe trei ani, perioada in care spera sa ridice trei case. Ca sa faca asta, parintele adreseaza un apel celor care pot dona materiale de constructii, bani si alimente.

Avertizare meteo. Cod galben de ceata in 19 judete. Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri

19 judete sunt partial sub atentionare de cod galben de ceata, iar pe mai multe drumuri judetene se circula greu, in conditii de ceata densa. Atentionarile emise de Administratia Nationala de.

A suferit un accident si a stat in coma mai multe luni. Cand s-a trezit, s-a speriat de moarte. Era casatorita cu un necunoscut. Doamne, e cumplit! Ce naiba s-a intamplat in tot acest timp?

A suferit un accident si a stat in coma mai multe luni, insa cand s-a trezit, a crezut ca traieste un cosmar. Era casatorita cu un necunoscut. Ce s-a intamplat? in 2013, Angela Sartin-Hartung a fost lo.

Un tanar din Constanta,injunghiat de mai multe ori.Baiatul de 19 ania fost preluat de elicopterul SMURD

Un tanar de 19 ani a fost grav ranit, vineri dupa-amiaza, in localitatea Ramnicu de Jos din judetul Constanta, dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat. in urma primelor cercetari,.

Primele constatari ale Comisiei de ancheta privind posibila imixtiune in treburile tarii: Mai multe ONG-uri straine au desfasurat activitati contrare legilor

Exista nu una, ci mai multe ONG-uri din strainatate care au desfasurat activitati ce ar putea fi neconforme cu legile moldovenesti si ar putea reprezenta imixtiune in politica interna a Republicii Moldova. De asemenea, este vorba si despre elemente ce tin de finantari ilegale ale unor organizatii politice si ale unor politicieni.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Esteasteaptatvant puternic. Codul galben este valabil pana la ora 11. Codul este valabil in mai multe localitati din judetul.

La Stampa: Acord pentru formarea guvernului ntre CSU si Alegatorii liberi n Bavaria

CSU si Alegatorii liberi au cazut de acord in privinta noului guvern de coalitie al Bavariei anunta La Stampa.

Liviu Dragnea, o prima reactie cu privire la valiza si mai multe detalii despre CEx

Adrian Tutuianu are sprijin pentru a ramane in PSD, dupa cum o spune chiar el, inainte de Comitetul Executiv, in care, potrivit informatiilor Digi24, el si Marian Neacsu ar urma sa fie exclusi din partid. In plus, insusi Liviu Dragnea a confirmat.

O profesoara din Cluj a primit acasa mai multe colete cu obiecte sexuale. Decizia radicala a femeii

O profesoara care preda in cadrul unui liceu din Campia Turzii a depus la politie o plangere potrivit careia de mai mult timp primeste prin posta colete cu diverse obiecte cu conotatie sexuala, comandate.

Foametea loveste mai multe orase din lume. ONU: Sute de milioane de copii si adulti sunt subnutriti!

Sute de milioane de copii si adulti in orasele in plina expansiune din Asia sunt subnutriti. Regiunea Asia-Pacific are cea mai ridicata rata globala de urbanizare si de asemenea peste jumatate din cele.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )