Libnet.ro
UNICEF

18:30

BCE cere guvernelor sa cheltuie mai mult, desi doar Germania si Olanda au cu ce. Romania are deja o gaura de 18 miliarde de lei

Adevărul Adevărul,
BCE cere guvernelor sa cheltuie mai mult, desi doar Germania si Olanda au cu ce. Romania are deja o gaura de 18 miliarde de lei

Masurile de stimulare, inclusiv ratele negative ale dobanzilor, vor trebui sa ramana in vigoare mai mult timp, daca guvernele nu accelereaza cheltuielile, pentru a ajuta cresterea economica, a declarat luni presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, pentru publicatia britanica Financial Times, transmite AP, citata de Agerpres. continuă pe Adevărul

Vesti proaste pentru soferi: Un plin de carburnat costa mai mult cu 23 de lei, fata de inceputul anului (VIDEO)

Preturi mai mari la pompa din aceasta luna! Un plin de carburant costa acum mai mult cu 23 de lei, in medie, fata de inceputul anului. Cel mai mult a crescut pretul motorinei standard, care se vinde cu ap.

Instructorul de sport din Bistrita a inceput sa se apropie tot mai mult de un elev de al sau, caruia a inceput sa-i tina diverse lectii cu tenta sexuala. intr-o zi, a mers si mai departe. Ce rusine!

Instructorul de sport din Bistrita, in varsta de 37 de ani,a inceput sa se apropie tot mai mult de un elev de al sau. Iar incet-incet a inceput sa-i pedea lectii cu tenta sexuala. intr-o zi.

Romanii vor plati mai mult pentru creditele luate in lei. La cat a ajuns indicele IRCC

Romanii vor plati mai mult pentru creditele luate in lei. Banca Nationala a anuntat luni noua valoarea indicelui in functie de care se calculeaza ratele. Indicele de referinta pentru creditele.

Elon Musk castiga de 40.600 de ori mai mult decat un angajat mediu din compania Tesla

Diferente intre veniturile sefilor si salariile angajatilor au existat dintotdeauna si sunt considerate normale, in contextul sarcinilor mai complexe si resposabilitatilor crescute ale celor aflati la conducerea companiile. Insa, in ultimii ani,.

EXCLUSIV Cati romani au sunat abuziv la 112 de mai mult de doua ori in primele opt luni din acest an si cate amenzi a dat Politia

Peste 921. 000 de apeluri la 112 au fost clasificate drept abuzive in primele opt luni din acest an, iar dintre acestea 658. 920 de apeluri au fost initiate de catre persoane care au mai apelat Serviciul de urgenta 112 de cel putin doua ori in aceasta perioada, a precizat pentru HotNews. ro Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Constatarea contraventiilor si aplicarea amenzilor in urma alertarii false a echipajelor de interventie se fac insa de catre persoanele imputernicite din MAI. Vezi in articol cate amenzi a aplicat Politia pentru apelurile false ori abuzive la 112 in acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )