Libnet.ro
UNICEF

12:00

Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Hotnews Hotnews,
 Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Bursa romaneasca se confrunta cu una dintre cele mai mari prabusiri din istoria sa dupa ce guvernul a anuntat noile taxe ce vor fi adoptate, scrie publicatia britanica de profil Financial Times. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum arata filmata de sus una dintre cele mai mari exploatari de carbune din Romania. Pare un colt din Marele Canion

Mina de lignit de la Filipestii de Padure, judetul Prahova, a fost in anii `80-`90 una dintre cele mai mari din Romania, de unde se exploatau 900 de tone de carbune pe an. Marele dezavantaj al exploatarii din Filipesti a fost calitatea slaba a lignitului.

Financial Times: George Soros este Omul Anului 2018

Financial Times, una dintre cele mai importante publicatii britanice l-a desemnat pe miliardarul american George Soros drept Omul Anului 2018, despre care spune ca a devenit un etalon al democratiei liberale, o id.

Senatul SUA a adoptat First Step Act, deschizand calea catre una din cele mai importante schimbari aduse sistemului judiciar american in ultimele decenii

Senatul Statelor Unite ale Americii a aprobat un proiect de lege federala foarte amplu, prin care reformeaza justitia penala. Astfel, a fost deschisa calea catre cea mai importanta schimbare aduse sistemului.

Pintea, furata de maghiari: De ce a ajuns una dintre cele mai bune jucatoare ale nationalei la Gyor si nu la CSM

Campionatul European a adus o serie de pierderi mari pentru CSM Bucuresti: Cristina Neagu si Amanda Kurtovici s-au accidentat, iar transferul lui Pintea s-a ratat.

MACEL in MIERCUREA ROSIE: BVB a inchis ziua cu una dintre cele mai mari scaderi la NIVEL GLOBAL, dupa masurile AIURITOARE anuntate de ministrul Discoteca

A fost macel joi la Bursa de Valori Bucuresti BVB), dupa masurile anuntate de ministrul de Finante si despre care specialistii afirma ca vor arunca in aer economia romaneasca. BVB a incheiat sedinta.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Financial Times si-a anuntat alegerea pentru Omul Anului: George Soros

Cunoscuta publicatie britanica Financial Times a anuntat miercuri ca il declara pe miliardarul american George Soros Omul Anului. Filantropul a devenit un etalon al democratiei liberale, o idee aflata sub asaltul populistilor, scrie Financial Times.

George Soros, ales personalitatea anului 2018 de Financial Times

Miliardarul George Soros a fost desemnat personalitatea anului 2018 de Financial Times, conform unui anunt facut miercuri de cotidianul britanic.

IN ACEASTA SAPTAMANA: BT, SIF5 Oltenia si Romgaz, cele mai lichide titluri pe BVB

Banca Transilvania, SIF Oltenia si Romgaz au fost cele mai lichide titluri in saptamana 10-14 decembrie a. c. pe Bursa de la Bucuresti, unde rulajul total pe segmentul principal a depasit cu 40% valoarea inregistrata in saptamana precedenta, totalizand 267 de milioane de lei, potrivit statisticilor publicate pe BVB.

Ce este energia banilor si cum ii putem castiga fara sa devenim sclavii lor: Cu cat ii iubesti mai mult, cu atat vor fugi mai puternic de tine

Banii reprezinta una dintre cele mai importante preocupari pentru majoritatea dintre noi si tocmai de aceea este foarte important cum ne raportam la acestia, astfel incat sa avem viata pe care ne-o dorim fara dezechilibrele mentale, emotionale si fizice pe care le atrag de obicei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )