Libnet.ro
UNICEF

01:05

Londra a fost detronata: nu mai este cel mai atractiv centru financiar din lume. Cine i-a luat locul

Adevărul Adevărul,
Londra a fost detronata: nu mai este cel mai atractiv centru financiar din lume. Cine i-a luat locul

Londra si-a pierdut titlul de cel mai mare centru financiar din lume, locul sau fiind luat de New York, un semn ca incertitudinea fata de Brexit incepe sa dauneze atractivitatii capitalei britanice, scrie Financial Times. continuă pe Adevărul

Care este cel mai razbunator nativ din zodiac

Razbunarea, de cele mai multe ori, se invarte in jurul dragostei. Cei mai multi recurg la razbunari atunci cand au fost tradati. Care e cea mai razbunatoare zodie a spus Mihai Voropchievici la Adevaruri.

Parintele Calistrat: Acesta este cel mai greu canon dintre toate! Nu metanii, nu post, nu mancare fara ulei, nu paine si apa, nu pesmeti

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de peste 400. 000 de oameni, preotul posteaza.

Am facut avort la aproape cinci luni si nu regret. A fost cea mai buna decizie. Cand am ajuns acasa, tatal copilului si-a pus capul pe burta mea si a zis

Avortul este o decizie extrem de grea pe care o femeie o poate lua. Multe sunt judecate pentru acest gest groaznic, in timp ce alte mamici sunt alaturi de cele care nu vor sa aduca pe lume un copil handicapat.

Eturia: Care au fost cele mai vandute destinatii in primul semestru si cat cheltuiesc romanii pe o vacanta la mare

Destinatiile exotice au fost foarte atractive in primul semestru din 2018. Romanii cheltuiesc intr-o vacanta pe plaja in medie 800 euro pentru pachetele cu mic dejun si in jur de 400 euro in cazul vacantelor all inclusive.

Avril Lavigne, text tulburator despre lupta cu boala Lyme: Am acceptat moartea. Au fost cei mai rai ani din viata mea

Cantareata canadiana Avril Lavigne 33 de ani), care in ultimii trei ani a fost nevoita sa renunte la cariera din cauza bolii Lyme, a dezvaluit ca a ajuns sa se impace inclusiv cu gandul ca va muri si a detaliat lupta cu boala.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )