Libnet.ro
UNICEF

14:15

Business report: Cum arata V-urile Romaniei. Cele mai mari pensii stabilite in functie de contributivitate. Pandemia ar putea declansa o criza financiara. Cum functioneaza IMM Invest in constructii. Cresc importurile de paste din Italia

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cum arata V-urile Romaniei. Cele mai mari pensii stabilite in functie de contributivitate. Pandemia ar putea declansa o criza financiara. Cum functioneaza IMM Invest in constructii. Cresc importurile de paste din Italia

Romanii, consumatori de paste in pandemie. Importurile din Italia au crescut cu 40% * Cele mai mari pensii stabilite doar in functie de contributivitate: opt romani iau peste 25. 500 de lei brut lunar * Cum functioneaza IMM Invest in constructii: Am folosit banii la plata furnizorilor si pentru asigurarea stocului de marfa * Avertisment: Pandemia ar putea declansa o criza financiara * Wargha Enayati: E mai important sa luam o decizie gresita, dar in unitate, decat una corecta, dar in dezbinare * Revenirea economiei: cum arata V-urile Romaniei * Factual. ro: E un adevar sau o minciuna afirmatia lui Ciolacu: Niciun municipiu resedinta de judet condus de un primar PSD nu a primit niciun ban? * Diagnosticul si recomandarile FMI pentru atenuarea riscurilor la adresa stabilitatii financiare * Ne paste foametea? Seceta a distrus jumatate din recolte. De ce vom duce lipsa. continuă pe Hotnews

Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Au existat cazuri de celebritati care, dupa ce au ajuns pe culmi, ca mai apoi sa se retraga. Fie ca vorbim de actori, fie ca vorbim de atleti. Un astfel de caz, dramatic, este si cel al fostei olimpice, Ana Porgras. Cum a ajuns Ana Porgras, una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei in .

Serviciile de sanatate, poluarea aerului si infrastructura rutiera sunt cele mai importante trei probleme urbane

Serviciile de sanatate, poluarea aerului si infrastructura rutiera sunt cele mai importante trei probleme urbane, arata un sondaj derulat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei si Banca Mondiala, potrivit caruia in noua orase nivelul de satisfactie depaseste 90% Cluj-Napoca, Oradea, Alba Iulia, Brasov, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Sighisoara, Slatina si Iasi).

Scumpirile din Romania, printre cele mai mari din UE

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in septembrie Romania s-a situat in septembrie printre tarile membre ale Uniunii Europene cu cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei, arata datele prezentate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Cele mai mari minciuni propagandistice pe care oamenii le mai cred si azi. Tu faci parte din ei?

In lipsa unei informari corecte, viata de zi cu zi poate fi infricosatoare. Din fericire, traim intr-o era in care totul este conectat si descoperirea adevarului este mai usoara ca niciodata. Pe de alta parte, faptul ca suntem interconectati este folosit si pentru raspandirea informatiilor false si pentru manipularea maselor. Cele mai mari minciuni propagandistice .

Cele mai mari secrete ale Printesei Diana. Dezvaluiri uluitoare dupa 25 de ani

Printesa Diana a fost si ramane una din cele mai influente personalitati ale secolului XX. La 25 de ani de la interviul ei, inca se mai vorbeste si astazi despre personalitatea acesteia. in acelasi timp secretele acesteia sunt inca subiect de discutii. Printesa Diana si cele mai mari secrete ale sale La 25 de ani .

Cele mai mari 5 legende in sanatate. Ai probleme cu vederea daca te uiti de aproape la TV?

Cu totii am auzit ca daca te uiti de aproape la TV, ai probleme cu vederea. Sau ca zaharul ii agita pe copii. Miturile legate de sanatate sunt multe, insa cele cinci de mai jos sunt si cele mai cunoscute. Care este adevarul din spatele acestora, conform specialistilor?! Cele mai mari 5 legende in sanatate .

UE: Cele mai multe specii si habitate protejate au o stare inadecvata sau necorespunzatoare

Cele mai multe specii si habitate protejate de pe teritoriul UE au o stare inadecvata sau necorespun.

Ce inseamna daca te mananca in varful capului sau in ureche. Cele mai tari superstitii romanesti

Cu totii stim ca romanii au unele conceptii mai interesante. Dintre acestia, unii sustin cu tarie ca lumea este condusa de aceste legi nescrise, numite superstitii, si tin sa fie transmise din generatie in generatie. Neam superstitios. Ce inseamna daca te mananca in varful capului sau in ureche Superstitia este o credinta ca un factor .

Aparitie uluitoare de 37 de metri, pe un deal: Una din cele mai mari enigme ale arheologiei

Localnicii s-au minunat cand au vazut fenomenul. Ce a aparut pe un deal? Oamenii s-au uitat lung la figura de 37 de metri. Specialistii nu-si explica nici acum cum se poate intampla asa ceva. Enigma arheologiei. Aparitia de 37 de metri de pe un deal Liniile Nazca trezesc din nou semne de intrebare asupra fenomenului .

Domeniul cu cele mai mari salarii si cu joburi sigure: unde sa te angajezi in Romania

Din cauza pandemiei, multe joburi din Romania au fost puse sub semnul intrebarii. Exista, insa, un domeniu care prospera si pe timo de criza, unde exista cele mai mari salarii si cele mai.

ştiri din Economie

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )