Libnet.ro
UNICEF

17:30

Companiile europene de tehnologie financiara se pregatesc pentru un Brexit fara acord

Hotnews Hotnews,
 Companiile europene de tehnologie financiara se pregatesc pentru un Brexit fara acord

Navigarea incertitudinilor produse de Brexit se dovedeste o grea incercare pentru nou-venitii din sectorul serviciilor financiare. Firmele fintech,, informeaza CNBC . continuă pe Hotnews

DE TEAMA UNUI BREXIT FARA ACORD: Marea Britanie face stocuri de medicamente

Marea Britanie face stocuri de medicamente de teama unui Brexit fara acord si a cumparat in acest scop 5. 000 de frigidere pentru pastrarea acestora, devenind cel mai mare cumparator de frigidere de acest tip din lume, potrivit secretarului pentru Sanatate si Asistenta Sociala, Matt Hancock, transmite Reuters.

NU MAY POATE: Raspunsul transant al UE, dupa ce Parlamentul britanic a mandatat premierul SA RENEGOCIEZE acordul pentru Brexit cu Bruxelles-ul

Cateva dintre cele mai importante figuri din Uniunea Europeana au respins ferm orice fel de renegociere cu Marea Britanie pe tema acordului pentru Brexit, la doar cateva minute dupa votul din Parlamentul britanic, ca.

Donald Tusk: Acordul pentru Brexit, implicit partea privind frontiera irlandeza, nu este negociabil

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a transmis marti prin intermediul unui purtator de cuvant ca acordul pentru Brexit nu va fi renegociat, dupa ce Parlamentul britanic a votat pentru inlocuirea prevederilor privind granita irlandeza cu masuri alternative, relateaza Reuters.

Be EU. Blanul B pentru Brexit. Cronologia evenimentelor pentru iesirea Marii Britanii din UE

Parlamentul Britanic va dezbate si va vota pe 29 ianuarie un plan B pentru Brexit. Teoretic, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar trebui sa se petreaca peste exact 2 luni, pe 29 martie. 23 iunie.

O noua criza politica pentru premierul May: Planul B pentru BREXIT, sabotat chiar de propriul partid

Theresa May, premierul din Marea Britanie, a intrat intr-o noua criza politica, dupa ce euroscepticii din partidul sau i-au respins planul B pentru Brexit, cu care liderul din Downing Street incerca sa-si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )