Libnet.ro
UNICEF

14:45

Conduita societatilor si brokerilor de asigurare, in vizorul Autoritatii de Supraveghere Financiara

B1 B1,
Conduita societatilor si brokerilor de asigurare, in vizorul Autoritatii de Supraveghere Financiara

Autoritatea de Supraveghere Financiara A. ) este prima autoritate de supraveghere europeana care deruleaza in parteneriat cu EIOPA si Comisia Europeana un proiect de asistenta tehnica privind consolidarea fu. continuă pe B1

Conduita societatilor si brokerilor de asigurare se afla in vizorul Autoritatii de Supraveghere Financiara

Autoritatea de Supraveghere Financiara A. ) este prima autoritate de supraveghere europeana care deruleaza in parteneriat cu EIOPA si Comisia Europeana un proiect de asistenta tehnica privind consolidarea functiei de supraveghere a conduitei pe piata de asigurari din Romania, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ziarul BURSA a facut Plangere prealabila contra Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF)

BURSA a depus o Plangere prealabila contra Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), pentru ca taraganeaza sa raspunda solicitarii de informatii figurand intr-o Scrisoare deschisa, care a fost publicata in editia din 2 septembrie vezi https:www. bursa. roscrisoare-deschisa-adresata-domnului-nicu-marcu-presedintele-asf-65405048Scrisoare deschisa adresata domnului Nicu Marcu, presedintele ASF BURSA 02 septembrie), dar, spre surpriza Directiei de comunicare din ASF, a inregistrat-o si la Registratura ASF, ca solicitare oficiala.

Ziarul BURSA a facut Plangere prealabila contra Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF)

BURSA a depus o Plangere prealabila contra Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), pentru ca taraganeaza sa raspunda solicitarii de informatii figurand intr-o Scrisoare deschisa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2066 seconds )