Libnet.ro
UNICEF

14:00

FMI si -a revizuit la 4% estimarile privind avansul economiei romnesti n 2018, din cauza moderarii stimulentelor

Hotnews Hotnews,
 FMI si -a revizuit la 4% estimarile privind avansul economiei romnesti n 2018, din cauza moderarii stimulentelor

Fondul Monetar International si-a revizuit, in jos, estimarile privind evolutia economiei romanesti, atat in acest an cat si anul viitor, ca urmare a moderarii stimulentelor care au stat la baza cresterii din 2017, arata cel mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala si citat de Agerpres. Daca in luna aprilie FMI estima ca, in 2018, Malta si Romania vor inregistra in acest an cea mai mare crestere economica din Europa, de 5,7% si, respectiv, 5,1%, in raportul de marti, FMI si-a revizuit in jos prognoza, la 4% in 2018, cu 1,1 puncte procentuale mai putin decat estima in primavara. continuă pe Hotnews

FMI: Preturile vor creste in continuare in Romania

Fondul Monetar International FMI) si-a revizuit, in jos, estimarile privind evolutia economiei romanesti, arata cel mai nou raport World Economic Outlook, potrivit caruia inflatia va ajunge la 4,7% in acest an, fata de 1,7% in 2017.

FMI, anunt crucial despre economia romaneasca

Fondul Monetar International FMI) si-a revizuit, in jos, estimarile privind evolutia economiei romanesti, atat in acest an cat si anul viitor, ca urmare a moderarii stimulentelor care au stat la baza.

Economia Romaniei, avans de 4% conform revizuirii estimarilor FMI

Fondul Monetar International FMI) si-a revizuit in jos estimarile privind evolutia economiei romanesti, atat in acest an cat si anul viitor, ca urmare a moderarii stimulentelor care au stat la baza cresterii robuste inregistrate in 2017, arata cel mai nou raport World Economic Outlook, publicat astazi de institutia financiara internationala, noteaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )