Libnet.ro
UNICEF

08:15

Forumul economic de la Davos: Cei care vin la summit sunt mai bogati ca oricnd; elita financiara a prosperat dupa criza

Hotnews Hotnews,
 Forumul economic de la Davos: Cei care vin la summit sunt mai bogati ca oricnd; elita financiara a prosperat dupa criza

La un deceniu de la declansarea crizei financiare, participantii la Forumul Economic Mondial de la Davos, care va avea loc saptamana viitoare 22 - 25 ianuarie), par sa fi recuperat ce au pierdut, si chiar mai mult decat atat, comenteaza Bloomberg. continuă pe Hotnews

May isi anuleaza participarea la Forumul Economic de la Davos

Premierul britanic Theresa May nu va participa la Forumul Economic de la Davos, care are loc in perioada 21-25 februarie in Elvetia, pentru a se consacra Brexitului, a anuntat astazi o purtatoare de cuvant a Guvernului, relateaza AFP.

Trump anuleaza vizita delegatiei SUA la Forumul Economic Mondial de la Davos

Presedintele american Donald Trump a anulat marti vizita anuala a delegatiei SUA la Forumul Economic Mondial din consideratie pentru angajatii federali neplatiti, pe fondul blocajului administrativ inca nesolutionat, scrie Business Insider.

Verdictul oamenilor de stiinta: Care cartofi prajiti sunt mai buni: cei de McDonalds sau cei de la KFC?

Cand vine vorba despre cartofi prajiti, majoritatea ii apreciaza pe cei de la McDonalds. De ce oare, acesti cartofi sunt mult mai gustosi decat in oricare alt fast-food? Ce pun in cartofi cei de la.

Schimbari MAJORE la PRO TV: Cine sunt cei care vor participa la show-ul incendiar prezentat de Mihaela Radulescu (FOTO)

Emisiunea Ferma revine la Pro TV. Surpriza din acest sezon este chiar Mihaela Radulescu, care va prezenta emisiunea alaturi de Cristian Bozgan. Concurentii sunt urmatorii: Brigitte Nastase, Geanina.

Orban, replica pentru sefa CSM: Cei care calca n picioare independenta justitiei si pe care va faceti ca nu i vedeti sunt liderii actualei majoritati guvernamentale

Presedintele PNL Ludovic Orban a reactionat la avertismentul presedintelui CSM, Lia Savonea, afirmand ca nu el este cel care afecteaza independenta justitiei, ci liderii majoritatii guvernamentale, pe care Savonea se face ca nu ii vede.

Guvernul vrea bani din bitcoin: cum ii va impozita pe cei care au tranzactionat

Duminica intra in vigoare legea 30 din 2019 privind aprobarea OUG 25 din 2018 si care a fost publicata in Monitorul Oficial. Ca noutate se prevede impozitarea veniturilor din monede virtuale, avertizeaza consultantii fiscali.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3326 seconds )