Libnet.ro
UNICEF

11:30

Hong Kong, in recesiune pentru prima oara dupa criza financiara globala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hong Kong, in recesiune pentru prima oara dupa criza financiara globala

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, informeaza publicatia nipona Nikkei si Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CFR Calatori va introduce pentru prima oara trenuri suburbane in zona Capitalei: catre Buftea si catre Fundulea

CFR Calatori a anuntat ca din decembrie va introduce pentru prima oara trenuri directe Bucuresti - Buftea si Bucuresti - Fundulea, fiind vorba de sase perechi de trenuri pe zi fata de cele de lung parcurs. Pana la Buftea trenurile vor face cam 17 minute, iar pana la Fundulea, cam 40 de minute.

Hong Kong a intrat in recesiune, pentru prima data de la criza financiara globala

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China.

Beijingul urmeaza sa revizuiasca procesul de selectie a conducatorului Executivului de la Hong Kong

Beijingul a anuntat ca urmeaza sa revizuiasca procesul de desemnare a sefului Executivului de la Hong Kong - una dintre revendicarile manifestantilor in favoarea democratiei -, dupa cinci luni de agitatie in acest teritoriu semiautonom, relateaza AFP.

ANALIZA JPMORGAN PRIVIND DEPOZITELE BANCARE: Protestele din Hong Kong ameninta statutul de refugiu sigur al orasului

Profiturile bancilor din Hong Kong vor scadea cu pana la 45% anul viitor, conform bancii americane Lunile de proteste din Hong Kong, inrautatirea situatiei economice si declinul preturilor proprietatilor imobiliare din orasul-stat ar putea genera o lovitura severa pentru bancile locale si ameninta cu pierderea statutului de refugiu sigur pentru economiile clientilor, potrivit unei analize JPMorgan Chase and Co. , preluata de Bloomberg.

Hong Kong: protestatarii sfideaza Politia de Halloween purtand masti

Politia din Hong Kong a folosit, joi, gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii pro-democratie care s-au folosit de festivitatile de Halloween pentru a sfida interdictia de a purta masti in cursul manifestatiilor, informeaza agentia de stiri Reuters, preluata de Agerpres.

Hong Kong: Autoritatile se pregatesc de noi confruntari cu protestatarii, de Halloween

Autoritatile din Hong Kong au sporit masurile de securitate si se pregateasc pentru eventuale confruntari cu protestatarii mascati de Halloween si petrecaretii din cartierele populare pentru petreceri, din centrul orasului, scrie CNA.

Politia din Hong Kong cere Facebook sa stearga postarile defaimatoare la adresa fortelor de ordine

Politia din Hong Kong a cerut companiei Facebook sa inlature postarile care au continuturi despre care fortele de ordine cred ca sunt nefondate sau defaimatoare, legate de felul in care acestea au gestionat protestele anti-guvern, scrie South China Morning Post.

Washington Post: Din Hong Kong pana in Chile, 2019 este anul protestatarului stradal. Dar de ce?

Saptamana trecuta a devenit incontestabil: 2019 a devenit anul protestatarului in strada. Cu sute de mii de participanti la marsuri in Hong Kong si Santiago, Liban si Londra, ceea ce a devenit o explozie globala a puterii oamenilor declanseaza panica in randul multor guverne - si aduce in atentie unele intrebari interesante despre cum si de ce se intampla toate acestea, potrivit Washington Post, citat de Rador.

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa infrangerea Simonei Halep la Turneul Campioanelor: Nu a ajutat-o starea generala

Simona Halep a fost invinsa de Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la finalul partidei, ca nu se astepta ca Simona sa castige confruntarea si a prefatat meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. CTP: Pe Simona Halep a obosit-o meciul cu .

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )