Libnet.ro
UNICEF

20:00

JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON: Investirea in Reactoarele 3 si 4 nu are nici un sens financiar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON: Investirea in Reactoarele 3 si 4 nu are nici un sens financiar

Investitiile pe care Nuclearelectrica preconizeaza sa le realizeze la Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda nu au nicio justificare financiara, a declarat, ieri, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea FP), in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Ziarul Bursa

JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON: Investirea in Reactoarele 3 si 4 nu are nici un sens financiar

Investitiile pe care Nuclearelectrica preconizeaza sa le realizeze la Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda nu au nicio justificare financiara, a declarat, astazi, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea FP), in cadrul unei conferinte de presa.

JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON: Investirea in Reactoarele 3 si 4 nu are niciun sens financiar

Investitiile pe care Nuclearelectrica preconizeaza sa le realizeze la Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda nu au nicio justificare financiara, a declarat, ieri, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea FP), in cadrul unei conferinte de presa.

JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON Achizitia de active CEZ sau ENEL nu este benefica pentru Hidroelectrica

Achizitionarea de active ale CEZ sau ENEL de catre Hidroelectrica nu este benefica din punct de vedere financiar nici pentru companie si nici pentru actionari, a declarat ieri, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea FP), in cadrul unei conferinte de presa.

Meyer (Fondul Proprietatea): Investirea in reactoarele 3 si 4 nu are sens din punct de vedere financiar sub nicio forma

Investitiile in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda nu se justifica financiar, iar subiectul este extrem de sensibil si din punct de vedere politic, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de Fond, Fondul Proprietatea, potrivit Agerpres. Investirea in reactoarele 3 si 4 nu are sens din punct de vedere financiar sub nicio forma , a spus Johan Meyer, intrebat despre realizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda.

JOHAN MEYER: Investirea in reactoarele 3 si 4 nu are sens din punct de vedere financiar

Investitiile in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda nu se justifica financiar, iar subiectul este extrem de sensibil si din punct de vedere politic, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de Fond, Fondul Proprietatea.

Johan Meyer: Investirea in reactoarele 3 si 4 nu are sens si este un subiect sensibil politic

Managerul Fondului Proprietatea, Johan Meyer, a explicat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca n-.

JOHAN MEYER : Este timpul ca Guvernul sa arate o preocupare autentica pentru dezvoltarea pietei de capital a tarii

Guvernul trebuie sa arate o preocupare autentica pentru dezvoltarea pietei de capital a tarii, iar listarile companiilor de stat, precum Hidroelectrica si Aeroporturi Bucuresti, ar trebui sa contribuie semnificativ la asigurarea promovarii Romaniei la statutul de piata emergenta, sustine Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de Fond, Fondul Proprietateam, informeaza Agerpres.

Johan Meyer, managerul Fondului Proprietatea, prezinta situatia lui Sorin Mindrutescu

Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments si manager al Fondului Proprietatea, s-a referit .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )