Libnet.ro
UNICEF

17:46

,,Maruntila si Bancnotila, educatie financiara pentru copii prin povesti si imagini colorate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
,,Maruntila si Bancnotila, educatie financiara pentru copii prin povesti si imagini colorate

Maruntila si Bancnotila, cartea de educatie financiara pentru copii sau cum sa isi invete parintii copiii principiile financiare care guverneaza finantele personale. Autoarea Roxana Bucur a incercat sa simplifice definitiile economice si. continuă pe Wall-Street Ro

E oficial! Se da adouaalocatiepentru copii. Ce trebuie sa faci ca sa iei banii

Primariile au facut un program pentru sustinerea familiei si acorda o noua alocatie financiara pentru copii cu scopul de a-i sprijini. Familiile vizate sunt cele cu venituri reduse. Citeste contin.

Ateliere gratuite de programare pentru copii: Peste 500 de elevi sunt asteptati luna viitoare la ateliere de coding n 10 orase din tara

Peste 500 de elevi cu varste intre 10 si 14 ani sunt asteptati in perioada 8-31 octombrie la ateliere gratuite de coding in cadrul unei noi editii a programului SuperCoders, dezvoltat de Orange si Simplon Romania. inscrierile au inceput, fiind disponibile cate 50 locuri pentru fiecare din urmatoarele 10 orase: Oradea, Baia Mare, Alba Iulia, Brasov, Craiova, Ramnicu Valcea, Galati, Tulcea, Iasi si Bacau. in cadrul atelierelor gratuite, copii vor fi invatati limbajul de programare Scratch, cu ajutorul caruia vor putea crea animatii, povestiri interactive si jocuri.

Ateliere de programare si robotica pentru copii, pentru a-i pregati pentru joburile viitorului

Pe parcursul acestui an scolar, 450 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani vor invata sa programeze in cadrul atelierelor CoderDojo Bucuresti Nord. Atelierele sunt gratuite, iar paticipantii pot opta intre tematici diferite, in functie de interese, varsta si nivel de pregatire: Arduino, Algoritmica, Java, Khan incepatori, Minecraft Education Edition, Scratch avansati, Scratch incepatori.

Cazinourile pentru COPII, noul TREND IRESPONSABIL pe internet: Furati bani de la prieteni (VIDEO)

Dupa jocurile violente sau care ii indeamna pe cei mici sa faca gesturi periculoase, o alta moda a aparut pe internetul din Romania: cazinourile! Mai multi vloggeri ii atrag pe copii in lumea.

Ce beneficii au lectiile de pian pentru copii

In timp ce unii parinti aleg sa isi inscrie copiii la un club de fotbal, gimnastica sau balet, altii opteaza pentru lectii de pian. Stiu, te vei gandi la clipele in care cel mic, inainte de a invata sa cante, va.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )