Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi masuri adoptate de Consiliul ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi masuri adoptate de Consiliul ASF

In cadrul sedintei de astazi, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a aprobat masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana este gata sa adopte noi masuri de sprijin, spune Valdis Dombrovskis

Cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus si masurile restrictive adoptate de-a lungul Europei vor avea cu siguranta un efect asupra previziunilor economice ale Comisiei Europene, a admis miercuri vicepresedintele Executivului comunitar, Valdis Dombrovskis, intr-un interviu publicat in presa italiana, conform Agerpres.

Metrorex introduce noi masuri impotriva raspandirii COVID-19

In contextul evolutiei pandemiei de COVID-19, pentru respectarea recomandarilor de preventie si in vederea limitarii riscului de raspandire a infectiei cu virusul SARS-CoV-2 pe parcursul calatoriei cu metroul si urmare a actiunilor comune de cooperare cu reprezentantii Politiei pentru Transport Public, ISUB-IF si ai firmelor de paza ce efectueaza serviciul in metrou, incepand cu data de 20. 2020 s-au dispus si respectiv s-au reiterat o serie de masuri pentru prevenirea supraaglomerarilor.

Italia impune noi masuri anti-Covid19

Premierul italian, Giuseppe Conte, a anuntat ieri seara o noua serie de masuri pentru a stopa recrudescenta COVID-19, in special restrictii legate de barurile si restaurantele si extinderea muncii de la distanta, conform Agerpres.

Italia impune noi masuri drastice in fata noului val de Covid-19

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat duminica o noua serie de masuri pentru a stopa recrudescenta Covid-19, in special restrictii legate de barurile si restaurantele si extinderea muncii de la distanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )