Libnet.ro
UNICEF

14:00

Oficial BNR: Programul Prima Casa trebuie schimbat. Acum se dau credite si pentru case de vacanta

Adevărul Adevărul,
Oficial BNR: Programul Prima Casa trebuie schimbat. Acum se dau credite si pentru case de vacanta

Programul Prima Casa a fost bine construit de la inceput, dar acum trebuie schimbat pentru ca nu mai are integral un rol social, a declarat sambata directorul Directiei de Stabilitate financiara din BNR, Eugen Radulescu, el precizand ca prin acest program se dau in prezent credite inclusiv pentru case de vacanta sau pentru apartamente de 300. 000 euro. continuă pe Adevărul

Radulescu (BNR): Programul Prima Casa ar trebui schimbat; acesta ar trebui sa aiba un rol social

Programul Prima Casa ar trebui schimbat, in sensul ca el ar trebui sa aiba un rol social pentru a permite cumpararea de locuinte mai mici, a declarat, sambata, seful Directiei de Stabilitate Financiara din Banca Nationala a Romaniei BNR), Eugen.

Programul 'Prima Casa ' ar trebui schimbat

Programul Prima Casa ' ar trebui schimbat, in sensul ca el ar trebui sa aiba un rol social pentru a permite cumpararea de locuinte mai mici, a declarat, astazi, seful Directiei de Stabilitate Financiara din Banca Nationala a Romaniei BNR), Eugen Radulescu, mentionand ca vorbeste in nume personal.

Director din BNR, despre programul Prima Casa: Nu a avut rol social. Se cumpara in prezent case de vacanta

Directorul de Stabilitate din BNR Eugen Radulescu a explicat, in cadrul unui seminar, ca initial programul Prima Casa nu a avut initial rol social. Programul Prima Casa nu a avut rol social in.

Eugen Radulescu, BNR: Prima Casa nu a avut rol social. Prin intermediul lui se cumpara n prezent case de vacanta

Programul Prima Casa nu a avut rol social in niciun fel. A fost construit in anul 2009 sau 2010, cand piata creditului era complet inghetata si nu se mai construia nimic. Ei, in aceste conditii guvernul a intervenit cu acest program. Pe masura ce piata a inceput sa se reincalzeasca s-a pus problema ca acest credit sa capete un caracter social. Numai ca nu s-a intamplat asta, a explicat sambata Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate din BNR, la un seminar organizat de Consiliul Concurentei si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania. Potrivit acestuia, prin intermediul programului, sunt achizitionate in prezent case de vacanta, intrucat legea ii permite.

Oficial BNR: Daca dobanzile cresc cu 2-3 puncte procentuale, atunci s-a terminat!

Romania risca sa intre intr-o criza foarte mare daca dobanzile la care se imprumuta vor creste cu 2 sau 3 puncte procentuale din cauza ca pietele percep deficitul bugetar ca fiind mare, a afirmat, sambata, la Sinaia, seful Directiei de Stabilitate Financiara din Banca Nationala a Romaniei BNR), Eugen Radulescu, mentionand ca vorbeste in nume personal.

Oficial BNR despre o posibila criza economica in Romania: Suntem intotodeauna in primejdia de a intra in criza, nu stim cand vine

Romania este intotdeauna in primejdia de a intra in criza, dar acest lucru nu inseamna ca se intampla imediat, se poate intampla si dupa un an-doi, a declarat sambata directorul Directiei de stabilitate financiara din BNR, Eugen Radulescu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )