Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prima reactie a fostei sefe NN Pensii, dupa ce a castigat procesul cu ASF

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a fostei sefe NN Pensii, dupa ce a castigat procesul cu ASF

Fosta sefa a NN Pensii, Raluca Tintoiu, a reactionat dupa ce Curtea de Apel a decis sa ii dea dreptate in procesul cu Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si sa ii anuleze sanctiunea primita in urma scandalului privind posibila nationalizare a Pilonului II de pensii. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Prima reactie a fostei sefe NN Pensii, dupa ce Curtea de Apel i-a anulat sanctiunea aplicata de ASF: Mi-a fost curatata reputatia. Sanctiunea ma oprea sa ocup o pozitie de top n domeniul financiar

Sunt extrem de fericita fiindca mi s-a facut dreptate. Sunt foarte impresionata de mesajele de felicitare pe care le tot primesc de la oameni pe care nu-i cunosc si de la participanti la Pilonul II de pensii si evident sunt recunoscatoare echipei de aparatori ai ZRP. , a declarat pentru HotNews. ro Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii. Curtea de Apel a anulat marti sanctiunea aplicata acesteia de ASF, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a solicitat public sa fie sanctionata foarte dur NN Pensii pentru scrisoarea in care-si atentiona clientii privind discutiile publice legate de o posibila nationalizare a fondurilor de pensii. ASF va ataca aceasta decizie.

Fosta sefa NN Pensii a castigat procesul cu ASF

Curtea de Apel Bucuresti a dispus astazi anularea amenzii de 100. 000 de lei aplicate, in aprilie 2017, de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) fostului director general al NN Pensii Raluca Tintoiu.

UPDATE Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii si obliga ASF sa-i plateasca daune morale de 1.000 de euro

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, va afla azi daca ASF a actionat legal si proportional anul trecut cand a fost sanctionata atat cu o amenda de 100. 000 de lei, cat si cu imposibilitatea de a se mai angaja 10 ani pe o functie de conducere, in conditiile in care Curtea de Apel va anunta astazi decizia finala in acest proces. Sanctiunea, aplicata in urma unor declaratii ale liderului PSD, Liviu Dragnea, ar fi fost una disproportionata, a spus avocatul reclamantei, in data de 3 octombrie, la ultimul termen din acest proces sustinut la aceasta instanta. UPDATE Curtea de Apel Bucuresti a transmis la solicitarea HotNews. ro ca a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii si obliga ASF sa-i plateasca daune morale de 1. 000 de euro. ASF poate face recurs in termen de 15 zile. Vezi in articol decizia integrala. UPDATE2: Cosmin Vasile, avocatul fostei sefe NN Pensii, pentru HotNews. ro: Aceasta solutie inseamna revenirea la normalitate. Avand in vedere probele din dosar si motivele de nulitate invocate, solutia nu putea fi alta, iar inlaturarea acestei sanctiuni inseamna enorm pentru Raluca Tintoiu si carierea acesteia. Ce a respins Curtea de Apel nu are legatura cu nulitatea sanctiunii, ci cu ce institutie ii va restitui amenda de 100. 000 de lei. Instanta s-a pronuntat ca nu ASF va restitui aceasta suma pentru ca ei doar au aplicat amenda, Fiscul fiind institutia care a incasat acesti bani. ASF poate face recurs la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce va primi motivarea deciziei Curtii de Apel.

UPDATECurtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii si obliga ASF sa-i plateasca daune morale de 1.000 de euro

Curtea de Apel Bucuresti a anulat marti decizia de sanctionare a fostei sefe a NN pensii, Raluca Tintoiu, careia ASF i-a aplicat anul trecut o amenda de 100. 000 de lei si i-a retras posibilitatea de a se mai angaja 10 ani pe o functie similara de conducere in Romania si UE dupa ce compania pe care o conducea a transmis clientilor o scrisoare de informare privind discutiile din spatiul public legate de o posibila nationalizare a Pilonului II de pensii. Instanta a obligat ASF sa-i plateasca acesteia si daune morale de 1. 000 de euro, dar a respins solicitarea de a-i inapoia acesteia amenda de 100. 000 de lei, in conditiile in care Fiscul este institutia care a incasat banii. ASF poate face acum recurs la inalta Curte de Casatie si Justitie impotriva acestei decizii. Vezi in articol decizia integrala a Curtii de Apel, precum si reactiile avocatilor celor doua parti.

Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii. ASF trebuie sa-i plateasca daune morale. Decizia instantei, definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii dispusa de ASF si a obligat autoritatea sa-i plateasca daune morale de 1. 000 de euro. Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN.

Instanta a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii. ASF trebuie sa-i plateasca daune morale. Avocat: Sanctiunea, aplicata in urma unor declaratii ale lui Liviu Dragnea

Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii, dispusa de ASF, si a obligat autoritatea sa-i plateasca daune morale de 1. 000 de euro. Raluca Tintoiu, fosta sefa a.

Fosta sefa a NN Pensii a castigat procesul cu ASF, care a sanctionat-o dupa avertismentele privind nationalizarea Pilonului II

Fosta sefa a NN Pensii, Raluca Tintoiu, a castigat procesul cu Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), deschis in urma scandalului posibilei nationalizari a Pilonului II de pensii. Curtea de Apel Bucuresti a decis astfel anularea deciziei de sanctionare si obliga ASF sa ii plateasca daune morale de 1. 000 de euro.

Decizie finala azi la Curtea de Apel: A fost corecta sanctiunea impusa de ASF fostei sefe NN Pensii sau a fost la comanda politica?

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, va afla azi daca ASF a actionat legal si proportional anul trecut cand a fost sanctionata atat cu o amenda de 100. 000 de lei, cat sicu imposibilitatea de a se mai angaja 10 ani pe o functie de conducere, in conditiile in care Curtea de Apel va anunta astazi decizia finala in acest proces. Sanctiunea, aplicata in urma unor declaratii ale liderului PSD, Liviu Dragnea, ar fi fost una disproportionata, a spus avocatul reclamantei, in data de 3 octombrie, la ultimul termen din acest proces sustinut la aceasta instanta. HotNews. ro va tine la curent cu decizia in prima instanta in acest proces si cu reactiile fata de hotararea Curtii de Apel.

Curtea de Apel Bucuresti anuleaza amenda data fostei sefe de la NN Pensii

Curtea de Apel Bucuresti a dispus marti anularea amenzii de 100. 000 de lei aplicate, in aprilie 2017, de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) fostului director general al NN Pensii Raluca.

Prima reactie a DNA dupa ce OUG pe legile justitiei a aparut in Monitorul oficial: Zeci de procurori ar trebui sa plece din DNA (VIDEO)

DNA a avut prima reactie dupa modificarea legilor justitiei. Conducerea institutiei a trimis un punct de vedere CSM in care sustine ca aplicarea retroactiva a noilor conditii de vechime prevazute de Ordonanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )