Libnet.ro
UNICEF

13:31

Randamentele in scadere ii inhiba pe investitori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Randamentele in scadere ii inhiba pe investitori

Veniturile celor mai mari banci de investitii din lume au cunoscut o scadere continua, ajungand, in prima jumatate a anului curent, la cel mai mic nivel din ultimii 13 ani. Potrivit Financial Times, aceasta scadere s-a produs pe fondul tensiunilor geopolitice si incetinirii cresterii si ratelor reduse ale dobanzii, care au format un declin structural produs dupa criza financiara. continuă pe Ziarul Bursa

Topul celor mai vandute carti pentru copii in mediul online

Cele mai multe titluri comandate de catre parinti pentru copii sugereaza dorinta de a explora a acestora, indiferent de varsta. Astfel, cei mai mici cititori au facut cunostinta cu Animale vorbitoare, prescolarii au preferat aventurile celebrului Erus, in timp ce Harry Potter ramane in top printre pre-adolescenti si nu numai.

ANALIZA Spania, cifre fabuloase: Cum arata topul celor mai cheltuitoare cluburi dupa perioada de transferuri

In Top 10 al cluburilor din Europa care au investit cel mai mult in transferurile de jucatori regasim patru grupari din La Liga.

SUPLIMENT GAMBLING LIVIU POPOVICI, ROMANIAN BOOKMAKERS: Sectorul nostru de gambling a intrat in randul celor mai importante piete europene

Reporter: Cum a fost ultimul an pentru companiile din sectorul jocurilor de noroc? Liviu Popovici: Piata jocurilor de noroc este in dezvoltare, in special pe latura calitativa. Concurenta este din ce in ce mai mare si mai stransa, insa, din fericire, in acelasi context, asistam si la o maturizare si la un nivel mai ridicat de profesionalizare a industriei de jocuri de noroc.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )