Libnet.ro
UNICEF

21:17

Romania si-a majorat din nou participatia la Banca Internationala de Investitii, controlata de Rusia: 3,6 milioane de euro in martie 2019

Hotnews Hotnews,
 Romania si-a majorat din nou participatia la Banca Internationala de Investitii, controlata de Rusia: 3,6 milioane de euro in martie 2019

Romania a virat inca 3,6 milioane de euro catre Banca Internationala de Investitii BII) in luna martie din acest an, marindu-si participatia si ajungand astfel al cincilea mare investitor in aceasta institutie financiara, dupa Rusia 45,5%), Bulgaria 12,80%), Ungaria 12,14%) si Cehia 11,34%), arata banca intr-o prezentare actualizata catre investitori. in banca mai detin participatii Slovacia 6,52%), Cuba 1,63%), Republica Socialista Vietnam 1,11%) si Mongolia 1,03%). continuă pe Hotnews

Romania isi majoreaza capitalul detinut la Banca Internationala de Reconstructie si Dezvoltare

Romania, prin Ministerul Finantelor Publice, isi va majora capitalul detinut la Banca Internationala.

Romania, inca 3,6 milioane de euro virati in Banca Internationala de Investitii! Institutia este controlata de Rusia si are sediul la Budapesta

Romania a virat inca 3,6 milioane de euro catre Banca Internationala de Investitii, in 28 martie 2019, marindu-si participatia si ajungand astfel al cincilea mare investitor in aceasta institutie.

Asa e cand vrei sa fii mafiot! Victor Becali, din nou in fata instantei, intr-un proces cu Politia Rutiera

Victor Becali nu prea are noroc! Fostul impresar are din nou probleme cu justitie, dupa ce a reusit sa calce din nou pe bec. Acesta nu se astampara si ajunge din ce in ce mai des in vizorul Politiei, de data asta din cauza unei sanctiuni contraventionale. Iata ce au decis magistratii pentru Victor Becali! .

Trupa Evanescence canta din nou in Bucuresti. Concertul va avea loc pe 15 septembrie, la Arenele Romane

Trupa rock Evanescence va canta din nou la Bucuresti, la Arenele Romane, pe 15 septembrie. Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, se afladin nou intr-o.

CAZUL SORINA: Tribunalul Olt amana DIN NOU judecarea apelului facut de procurorul general

Cazul Sorina, fetita din Baia de Arama adoptata de o familie stabilita in SUA, continua. Judecarea apelului facut de procurorul general a fost din nou amanata, pentru data de 10 septembrie, de catre.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Acesti bucuresteni ar putea fi chemati din nou la referendum in viitorul apropiat

Bucurestenii ar putea fi chemati din nou la referndum in viitorul apropiat. E vorba insadoar despre locuitorii din sectorul 4 al Capitalei. Primarul vrea sa ii consulte intr-o problemafoarte.

Panica in Italia! Vulcanul Stromboli a erupt din nou! Detalii de ultima ora (VIDEO)

Panica in sudul Italia dupa ce vulcanul Stromboli a erupt din nou, miercuri. Eruptia a fost insotita de cutremure si coloane dense de fum. Vulcanul Stromboli, situat in largul coastei insulei italiene.

Bryan Adams, din nou in Romania. Va sustine un concert in Cluj in luna noiembrie

Bryan Adams vine in Romania pentru a sustine un concert in Sala Polivalenta din Cluj, pe data de 11 noiembrie. Artistul a inceput turneul de promovare a noului sau album de pe 25 februarie si a sustinut.

Taxarea bacsisului - din nou in atentia oamenilor de afaceri

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Solicitam exceptarea bacsisului de la plata CASS * Deloitte Romania: Pentru angajatii care nu activeaza in HoReCa, dar care pot primi bacsis, fara ca angajatorii lor sa fi optat pentru fiscalizarea acestor sume, tratamentul poate fi unul discriminatoriu Legiferarea bacsisului in sectorul HoReCa, masura propusa recent de Executiv, continua sa starneasca reactii in randul opiniei publice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )