Libnet.ro
UNICEF

13:16

Se schimba din nou legea RCA. Cum se va deconta dauna

Adevărul Adevărul,
Se schimba din nou legea RCA. Cum se va deconta dauna

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Nicu Marcu, a declarat marti seara ca spera ca intr-o perioada scurta legislatia privind RCA sa fie modificata, prin reglarea modului de decontare, iar consumatorul va putea sa mearga la societatea la care s-a asigurat pentru a i se deconta dauna. continuă pe Adevărul

Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou? Cine este noul barbat din viata brunetei

Ella, fosta concurenta de la emisiunea Puterea Dragostei are o noua relatie? Ea spune ca a lasat trecutul in urma si acum se vede cu cineva. Cine este barbatul misterios din viata frumoasei brunete. Cine este noul barbat din viata fostei concurente de la Puterea Dragostei intr-un vlog al prietenului ei, Robert Ionescu, Ella a .

Ce amenzi primesc romanii care nu respecta interdictiile. Politia a iesit din nou pe strazi

Cum indicele de COVID-19 a trecut de 3 la mia de locuitori, Capitala a intrat in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca autoritatile au instuit noi reguli pentru oprirea raspandirii coronavirusului. Din pacate, nu toti sunt constienti de pericolul la care se expun, drept urmare Politia a iesit din nou pe strazi. Iata ce amenzi .

Antonia a publicat poza cu burtica ei dupa ce s-a scris ca ar fi insarcinata din nou

Antonia a postat pe retelele de socializare o fotografie cu burtica ei pentru a clarifica toate zvonurile ca ar fi insarcinata. Cum arata artista si cum i-a surprins pe cei mai multi dintre prietenii ei de pe retelele de socializare? De ce descrierea pozei a starnit rasetele internautilor? Antonia pune capat tuturor zvonurilor. E sau .

Adelina Pestritu rupe tacerea. Ce a recunoscut dupa ce s-a zvonit ca e gravida din nou

Adelina Pestritu si familia sa au plecat in vacanta, iar fanii nu au putut sa nu-i observe burtica. Dar bruneta si-a anuntat urmaritorii ca este gravida. Adelina Pestritu rupe tacerea Fara doar si poate, Adelina Pestritu este una dintre cele mai urmarite vedete de la noi din tara. Recent, frumoasa bruneta a plecat in vacanta .

Cum a ajuns celebrul doctor Ciomu sa profeseze, din nou. Decizia Colegiului Medicilor e ferma

In 2004 lumea medicala, dar si opinia publica, era socata de un moment, cel putin ciudat in medicina romaneasca. Doctorul Naum Ciomu deveneacelebru, dupa ce i-ar fi sectionat unui pacient organul genital. Victimei i s-a dsitrus viata de familie, chiar daca a primit si despagubiri financiare. Cum a ajuns doctorul Naum Ciomu sa profeseze, din .

Victoras Micula loveste din nou: Printisorul Frutti Fresh ar fi participat la o perchezitie a politiei si avea acces la bazele de date ale MAI Complici i-au fost patru agenti din Oradea

Victor Micula Jr. este din nou in centrul unui scandal de proportii. Fiul patronului de la European Drinks a fost pus sub urmarire penala de Parchetul Bihor, alaturi de patru politisti din Oradea, potrivit.

Meghan Markle i-a infuriat din nou pe fani. Ce a etalat, in plina criza financiara

Meghan Markle e din nou aspru discutata de cei care o urmaresc pe retelele de socializare. Sotia Printului Harry s-a cam etalat cu ce nu trebuie in public. Cu ce a aparut in criza financiara? Meghan Markle isi afiseaza opulenta in plina criza financiara si in vremurile acestea grele din cauza pandemiei, Meghan a facut .

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Consiliul Legislativ a fost prelungit din nou

Termenul de depunere a candidaturilor pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ a fost din nou prelungit, pana marti, la ora 12,00, au decis luni Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor, transmite Agerpres.

Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile. Ultima masura luata de cel mai cunoscut interlop

La finalul lunii septembrie, celebrul Sile Camataru primea din partea judecatorilor o adevarata lovitura. Curtea de Apel Bucuresti respingea apelul lui Sile Camataru. Decizia avea legatura cu sentinta data in luna decembrie a anului trecut de catre Judecatoria Sectorului 5. Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile in sentinta din septembrie, Sile Camataru, conform .

Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile pentru vizitatori

Familia Regala a Romaniei a anuntat, in cursul zilei de duminica, data la care se va redeschide Palatul Elisabeta. Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile,incepand cu.

ştiri din Economie

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )