Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sinceritate de bancher. Treichl, CEO Erste Group: Ar fi trebuit sa fiu demis de mai multe ori/Nu sunt bancher, ma consider mai degraba un antreprenor n sectorul bancar!

Hotnews Hotnews,
 Sinceritate de bancher. Treichl, CEO Erste Group: Ar fi trebuit sa fiu demis de mai multe ori/Nu sunt bancher, ma consider mai degraba un antreprenor n sectorul bancar!

A condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a pA condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca profesional, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a preluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el. reluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el. continuă pe Hotnews

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )