Libnet.ro
UNICEF

19:30

Taxarea creditarii n statul cu cel mai redus grad de intermediere financiara din UE e ct se poate de nociva

Hotnews Hotnews,
 Taxarea creditarii n statul cu cel mai redus grad de intermediere financiara din UE e ct se poate de nociva

In cei 20 de ani de cariera, din care primii 10 ani in calitate de jurnalist economic, va spun ca nu s-a intamplat ca sistemul bancar romanesc sa fie lovit atat de dur din toate partile si sa fie ignorate toate argumentele privind impactul viitor asupra oamenilor. Ca jurnalist am redactat mii de articole timp de un deceniu. Nu am scris si nici nu am auzit in cariera de pana acum ca o masura ca aceasta sa se fie aplicata fara sa fie discutata cu industriile! Gravitatea situatiei ridica multe intrebari in randul bancherilor. O taxa pe creditare in statul cu cel mai redus grad de intermediere financiara din UE de doar 26,4%) e cat se poate de nociva. continuă pe Hotnews

LOTO. Cel mai mare premiu din istoria Loto 5/40 a fost castigat. Norocosul a completat 120 de variante de joc

Cel mai mare premiucare s-a pus vreodata in joc la Loto 5 din 40 a fost castigat duminica trecuta. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Targu Mures. Castigatorul, care.

Mazda CX-5 a fost cel mai vandut model al japonezilor anul trecut

Anul trecut, Mazda a vandut 2. 259 de vehicule in Romania, in crestere cu 16% comparativ cu anul anterior. Cel mai comercializat model pe piata locala a fost Mazda CX-5 cu 763 de unitati vandute si un avans cu 71% fata de 2017.

CEL MAI SLAB RITM DIN ULTIMII 5 ANI: Economia Germaniei a crescut cu 1,5%

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% in 2018, cel mai slab ritm din ultimii cinci ani si o incetinire clara fata de anul precedent, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul federal de Statistica Destatis), transmit DPA si Reuters.

VIDEO Copilaria, cel mai frumos cadou - campanie de promovare a vaccinarii la tv, n presa scrisa si online

Campania de promovare a vaccinarii Copilaria, cel mai frumos cadou, care are ca scop informarea parintilor si a publicului larg despre importanta si beneficiile vaccinarii, ce salveaza milioane de vieti anual in intreaga lume, a fost lansata astazi de Ministerul Sanatatii si UNICEF. Copilaria, cel mai frumos cadou este o campanie integrata, ce va fi prezenta pe posturile de televiziune, in presa scrisa si in online, cu o componenta outdoor.

C'Art Fest anunta ca i trimite ministrul Culturii un tricou PE CARE / Cadoul, facut dupa ce Breaz a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romnia

Pagina de Facebook a festivalului international de arte C'Art Fest anunta, dupa ce ministrul Culturii a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romania, ca ii va trimite un tricou imprimat cu explicatii privind cazurile in care se foloseste pe care si cele in care este corect care.

Cel mai popular ou de pe Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri

O poza cu un simplu ou a strans 30 de milioane de like-uri si astfel a devenit cea mai placuta fotografie de pe Instagram.

Rata NPL-urilor din China, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Rata creditelor neperformante NPL) din portofoliile bancilor comerciale chineze a atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, respectiv 1,89% din totalul imprumuturilor, din cauza incetinirii cresterii economice, informeaza Reuters.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

Divortul anului. Cum a ajuns cel mai bogat om al planetei sa-i trimita fotografii indecente unei jurnaliste

E divortul anului. Miliardarul american Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia MacKenzie, dupa 25 de ani, potrivit unui anunt oficial facut zilele trecute. in spatele mesajului civilizat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )