Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trei service-uri cer falimentul City Insurance. Ce spun compania si ASF

Adevărul Adevărul,
Trei service-uri cer falimentul City Insurance. Ce spun compania si ASF

Grupul AutoCar, format din trei firme care administreaza unitati service, a anuntat luni ca cere falimentul City Insurance, acuzand ca firma se afla in incapacitatea de plata a unor datorii. Compania de asigurari neaga, insa, acuzatiile si este sustinuta si de Autoritatea de Supraveghere Financiara, care o considera stabila din punctul de vedere al indicatorilor de solvabilitate. continuă pe Adevărul

AutoCar cere falimentul City Insurance, compania cu cea mai mare cota de piata pe RCA din Romania

Grupul de firme AutoCar, format din trei firme care administreaza unitatiservice, a notificat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara cu privire la cererea de faliment a societatiide asigurari City Insurance pentru o datorie de 1,1 milioane de lei.

Trei service-uri auto cer falimentul celei mai mari firme de asigurari din Romania pentru datoriile restante ASF a transmis un avertisment scris asiguratorului

Trei service-uri auto, parte a grupului AutoCar, au anuntat luni ca au inaintat instantelor de judecata si ASF cererea deschiderii procedurii de faliment impotriva City Insurance, pentru datorii de circa 1,1 milioane de lei, restante mai vechi de 120 de zile. Contactati de HotNews. ro, oficialii ASF sustin ca City Insurance ar fi stabila din punct de vedere al solvabilitatii, dar ca a sanctionat asiguratorul cu avertisment scris si i-a cerut sa ia masuri pentru remedierea problemelor.

Grupul de firme AutoCar cere falimentul societatii de asigurari City Insurance

ACTUALIZARE Reactia ASF, cu privire la cererea de faliment a societatii de asigurari City Insurance formulata de grupul de firme AutoCar: ---- Grupul de firme AutoCar, format din trei firme care administreaza unitati service, a notificat Autoritatea de Supraveghere Financiara cu privire la cererea de faliment a societatii de asigurari City Insurance si a inaintat instantelor de judecata solicitarea privind cea mai mare firma de asigirari din tara noastra.

Grupul de firme AutoCar cere falimentul societatii de asigurari City Insurance

Grupul de firme AutoCar, format din trei firme care administreaza unitati service, a notificat Autoritatea de Supraveghere Financiara cu privire la cererea de faliment a societatii de asigurari City Insurance si a inaintat instantelor de judecata solicitarea privind cea mai mare firma de asigirari din tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2143 seconds )