Libnet.ro
UNICEF

19:00

Unul dintre noii sefi ai ASF a renuntat deja la functie

Adevărul Adevărul,
Unul dintre noii sefi ai ASF a renuntat deja la functie

Deputatul PSD Marius Bota a anuntat, miercuri, conducerea Parlamentului, ca renunta la functia de vicepresedinte al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara, in care a fost investit de plenul reunit in 14 noiembrie. continuă pe Adevărul

Unul din noii sefi ai ASF a renuntat deja la functie

Deputatul PSD Marius Bota a anuntat, miercuri, conducerea Parlamentului, ca renunta la functia de vicepresedinte al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara, in care a fost investit de plenul reunit in 14 noiembrie.

Teatrul romanesc, in DOLIU! A MURIT unul dintre cei mai iNDRAGITI actori! Lacrimi si durere fara margini

Unul dintre cei mai faimosi actori ai Teatrului National din Cluj Napoca, Anton Tauf, a murit la varsta de 72 de ani, dupa o lupta lunga cu boala. El a jucat pe scena din Cluj mai bine de 50 de ani si a jucat .

Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit, sambata seara, Premiul Thomas Mann 2018, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane. La ceremonia din orasul Lubeck au participat scriitorul si traducatorul Ernest Wichner care a tinut Laudatio, poetul si editorul Michael Kruger care a citit discursul de multumire, editorul austriac Herbert Ohrlinger si traducatoarea suedeza Inger Johansson. Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe pagina lui de Facebook ca la ceremonie au participat si presedintele Societatii Thomas Mann si primarul orasului Lubeck.

[P] Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romnia n domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )