Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ursache: Din cauza cresterii preturilor romanii pierd 7 miliarde de lei in fiecare an

Adevărul Adevărul,
Ursache: Din cauza cresterii preturilor romanii pierd 7 miliarde de lei in fiecare an

Cresterea inflatiei din ultima perioada, afecteaza puternic veniturile romanilor, acestia pierzand anual 7 miliarde de lei pentru ca Romania gestioneaza foarte prost banii, a spus marti Mircea Ursache, vicepresedintele Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

EVACUARE DE URGENTA in Croatia din cauza unor incendii de padure: Situatia este destul de grava

Cel putin 40 de locuitori ai catunului Mokalo, in peninsula Peljesac, din sudul Croatiei, au fost evacuati din cauza unui incendiu de padure. De asemenea, si doua campinguri din zona au fost evacuate,.

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea de inalta tradare din cauza legii off-shore

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca, prin forma adoptata in Senat a legii offshore, Romania va pierde 10 miliarde de dolari redevente si taxe si ca deputatii PSD care o vor vota.

Burney, tinta ironiilor in Anglia din cauza unor romani: Cum a ajuns sa fie umilita echipa din Premier League (FOTO)

Numele sponsorului de pe tricoruirle celor de la Burnley i-a facut sa fie tinta ironiilor fanilor formatilor adverse. Totul dupa ce acestia au aflat de romanii care au ironizat numele sponsorului cum se traduce ac.

Demisie la varful PNL, din cauza neintelegerilor cu Ludovic Orban

Este scandal la varful Partidului National Liberal. Ilie Bolojan, prim-vicepresedintele pe pe strategii politice al liberalilor si primar al municipiului Oradea, si-a depus demisia din functia detinuta in.

Europarlamentar PNL: Romnia risca penalitati suplimentare n justitia UE, din cauza modificarilor Senatului la proiectul de lege contra spalarii banilor

Modificarile adoptate de majoritatea PSD-ALDE din Senat asupra proiectului de lege privind prevenirea si combaterea spalarii banilor ar putea determina Curtea de Justitie a Uniunii Europene sa adauge penalitati financiare impotriva Romaniei, ca urmare a netranspunerii in totalitate a unei directive europene in acest domneiu, avertizeaza, marti, europralamentarul Siegfried Muresan PNL/PPE), purtator de cuvant al Partidului Popular European.

Din culisele EXATLON! SCANDAL din cauza faimoasei Lili Sandu: A fost adusa de onoare

Lili Sandu este cea de-a treia elimnare din echipa Faimosilor de la Exatlon. Vedeta in varsta de 39 de ani a pierdut duelul cu gimnasta Cristina Nedelcu. Imediat au aparut si barfele la adresa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )