Libnet.ro
UNICEF

00:07

70% dintre companiile din Romania, afectate de dificultatile financiare ale partenerilor de afaceri

Adevărul Adevărul,
70% dintre companiile din Romania, afectate de dificultatile financiare ale partenerilor de afaceri

Raportul European al Platilor, editia 2019, realizat de Intrum Romania, analizeaza cauzele si consecintele platilor intarziate in mediul de afaceri, la studiu luand parte 389 de companii din Romania si 11. 856 din Europa. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Procurorii din Romania n-au fost numiti niciodata la presiunea SUA Fostul presedinte, declaratii tari despre relatia dintre Joe Biden si Puiu Popoviciu, Fondul Proprietatea si serviciile secrete (VIDEO)

Traian Basescu a subliniat luni seara, in direct pe B1TV, ca pe vremea cand era la Palatul Cotroceni nicio numire de procuror din Romania nu s-a facut la sugestia SUA, ci pur si simplu pe baza intelegerilor int.

S-A DAT LEGE! Barbatii din Romania pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48!

Vesti bune pentru o parte dintre romani! Iata cine va puteaiesi la pensie cu pana la 15 ani mai devreme. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de.

O televiziune cunoscuta din Romania se inchide. Au demarat procedura pentru retragerea licentei

Inca un post de televiziune din Romania se inchide. Consiliul de Administratie al postului public de televiziune a decis sa inchida canalul TVR HD. Decizia a fost luata in sedinta din data de 4 octombrie, cand membrii din conducere au aprobat demersurile in vederea retragerii licentei audiovizuale pentru transmisia prin satelit si digital-terestra a canalului .

Transportatorii se opun modificarii cerute de Bruxelles la legea RCA: Preturile vor creste pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania

Uniunea Nationala Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa nu modifice Legea nr. 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA), pe motiv ca ar putea aparea dezechilibre grave si preturile vor creste accentuat pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania, indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.

ALERTA! Anuntul TERIBIL despre PENSII! Toti PENSIONARII din ROMANIA trebuie sa afle ADEVARUL

Toti pensionarii trebuie sa afle anuntul ministrului Muncii. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO).

Au vandut gaini vopsite, sa para de tara: cat de mari au fost amenzile dintr-o piata din Romania

Daca ai crezut vreodata ca o gaina galbena este mai sanatoasa decat una de culoarea alba, un caz recent dintr-o piata din Romania iti atesta contrariul. Printre multi oameni din Romania, exista perceptia conform careia gainile, puii si cocosi care au piele galbena sunt mai sanatosi si mai gustosi decat cei cu pielea alba. in .

A fost lansat depreHUB, primul hub antidepresie din Romania, care ne invata sa recunoastem starile de depresie si anxietate

A fost lansat primul hub antidepresie din Romania. De azi, romanii care sufera de depresie si anxietate pot gasi sprijin in abordarea sanatatii mintale si emotionale, cu ajutorul serviciilor e-health de evaluare, diagnostic si interventie 360 grade.

Noi tipuri de concedii pentru angajatii din Romania: apare concediul de ingrijitor si dreptul de a absenta in cazuri de forta majora

Angajatii din Romania isi vor putea lua mai multe tipuri de concedii pe viitor. Astfel, salariti isi vor avea concedii pentru motive familiale, vor putea absenta de la munca in cazuri de forta majora, iar tatii vor avea mai multe zile de concediu.

P Cea mai extinsa caravana de film din Romania a atras peste 44.000 de spectatori din toata tara in 2019

Dupa aproape 5 luni de calatorie, Caravana Cinemobilul si-a incheiat sezonul de activitate pentru anul acesta. Peste 44. 000 de oameni din toata tara s-au bucurat de filmele proiectate, in cadrul celei de-a cincea editii Cinemobilul - Caravana Cinematografica. A fost cel mai ambitios an de activitate de pana acum, Cinemobilul devenind cea mai extinsa caravana de film din Romania. De la mijlocul lunii mai pana in octombrie au fost organizate 88 de proiectii, cu intrare libera.

FOTOGALERIE Prima clinica pentru mari arsi din Romania a fost inaugurata la Timisoara: Este o zi istorica

Centrul de Mari Arsi Casa Austria) din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, primul din Romania care are conditii de maxima siguranta pentru tratarea pacientilor mari arsi, a fost inaugurat miercuri. Este foarte important ca incepand de joi acest centru va putea sa primeasca pacienti. Este o zi istorica, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )