Libnet.ro
UNICEF

01:05

BANCA CENTRALA EUROPEANA: Creditorii din zona euro nu sunt pregatiti pentru noii indicatori de referinta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BANCA CENTRALA EUROPEANA: Creditorii din zona euro nu sunt pregatiti pentru noii indicatori de referinta

Institutiile financiare din zona euro nu sunt suficient de pregatite pentru tranzitia la noii indicatori de referinta care inlocuiesc Eonia si Euribor, a anuntat Banca Centrala Europeana BCE) dupa efectuarea unui studiu. continuă pe Ziarul Bursa

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

ANDREI RADULESCU, BANCA TRANSILVANIA: Economia Romaniei va evita, probabil, recesiunea tehnica in trecerea la ciclul post-pandemie

Banca Transilvania se asteapta ca BNR sa mentina dobanda de politica monetara la acelasi nivel cel putin pana in 2022 * Pe termen mediu ne asteptam la convergenta graduala a costurilor de finantare spre nivelurile din zona Euro si la aprecierea cursului euroleu, spune economistul Economia Romaniei a prezentat rezistenta la socul pandemic in trimestrul intai din acest an, in contextul mix-ului relaxat de politici economice, iar in prezent probabilitatea evitarii recesiunii tehnice in tranzitia de la ciclul post-criza la cel post-pandemie este foarte mare, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Acesta noteaza ca ponderea cumulata in PIB a sectoarelor cele mai afectate de incidenta pandemiei este estimata la aproximativ 18% de BNR, nivel inferior celui inregistrat intr-o tara din Europa de Vest.

Comuna Sascut a ramas in urma celorlalte comune din zona

SASCUT - Una dintre cele mai mari comune din Judetul Bacau, candva pe punctul de a deveni oras, se c.

VIDEO Virgil Popescu, despre gazele din Marea Neagra: Sunt convins ca se va lua decizia de investitie de la anul

Investitorii din Marea Neagra inteleg faptul ca Parlamentul nu este suficient de functional, cu majoritate stabila, pentru ca Legea offshore sa fie modificata, considera ministrul Economiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat intr-un interviu acordat HotNews. ro ca toti asteapta un nou parlament cu o majoritate stabila, care sa si vrea sa faca acest lucru n. red. sa modifice Legea offshore). Ministrul a mai spus ca este convins ca se va lua decizia de investitie de la anul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )