Libnet.ro
UNICEF

00:07

BNR, PENTRU ANUL TRECUT: Averea neta a romanilor a depasit 2.000 de miliarde de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR, PENTRU ANUL TRECUT: Averea neta a romanilor a depasit 2.000 de miliarde de lei

Averea neta a populatiei din Romania a depasit anul trecut 2. 000 de miliarde de lei, in apropiere de pragul maxim inregistrat in urma cu un deceniu, in anul 2008, iar activele imobiliare au avut cea mai mare pondere in avutia neta a romanilor, aproape 80%, potrivit datelor din Raportul asupra stabilitatii financiare publicat de Banca Nationala a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

POTRIVIT BNR, ANUL TRECUT: Averea neta a populatiei noastre a depasit 2.000 miliarde lei

Averea neta a populatiei din tara noastra a depasit, anul trecut, 2. 000 miliarde de lei, in apropiere de pragul maxim inregistrat in urma cu un deceniu, in anul 2008, iar activele imobiliare au avut cea mai mare pondere in avutia neta a romanilor, aproape 80%, potrivit datelor din Raportul asupra stabilitatii financiare publicat de Banca Nationala a Romaniei.

Universitatea condusa de fostul ministru al Educatiei, Valentin Popa, a primit mai multe locuri bugetate decat anul trecut

Universitatea suceveana a primit mai multe locuri bugetate pentru admiterea la programele de licenta si masterat fata de anul trecut. in 2018, ministru al Educatiei era actualul rector al Universitatii Stefan cel Mare, Valentin Popa.

ANUL TRECUT Grupul OMNIASIG Vienna Insurance a platit despagubiri de peste 648 milioane lei

Valoarea totala a despagubirilor platite anul trecut de OMNIASIG Vienna Insurance Group este de 648 milioane lei, in crestere fata de anul precedent, a anuntat compania intr-un comunicat.

PENTRU ANUL 2019: PayPoint, tranzactii in crestere cu 16,4%

PayPoint principalul operator de plati din Regatul Unit al Marii Britanii, raporteaza pentru Romania rezultate pozitive pentru anul financiar 2018-2019. in perioada analizata, PayPoint Romania a inregistrat pe plan local un volum total de 112,2 milioane tranzactii, in crestere cu 16,4% comparativ cu anul precedent, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

PENTRU ANUL 2018: CEC Bank a inregistrat un profit brut de 432 milioane lei

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane de lei, inregistrand astfel cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani, se arata intr-un comunicat de presp remis redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )