Libnet.ro
UNICEF

09:15

Doi romani din 5 au lucrat mai multe ore la job, acesta fiind cel mai ridicat procent la nivel european. Alti doi din 5 ar fi dispusi sa faca ore suplimentare daca ar avea posibilitatea (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Doi romani din 5 au lucrat mai multe ore la job, acesta fiind cel mai ridicat procent la nivel european. Alti doi din 5 ar fi dispusi sa faca ore suplimentare daca ar avea posibilitatea (studiu)

Romanii sunt poporul cu cea mai ridicata pondere a celor care se asteapta sa se confrunte cu dificultati financiare pe fondul pandemiei 52% dintre noi), la polul opus aflandu-se olandezii 16%), luxemburghezii 20%), belgienii si germanii 23%), arata datele unui studiu international prezentat marti de ING Bank. Asta ii face pe 83% dintre romani sa incerce sa economiseasca mai mult, media europeana fiind de 66,5%, mai arata datele studiului. Potrivit aceluiasi document, romanii se afla in fruntea clasamentului european, fiind urmati de polonezi 82%), turci 80%) si cehi 71%). continuă pe Hotnews

Eurodeputatii romani au cerut conducerii CE mai multe posturi pentru romani in institutiile europene

Toti cei 33 de europarlamentari romani, din toate grupurile politice ale Parlamentului European au cerut azi presedintei Comisiei Europene si inaltului Reprezentant UE pentru Afaceri .

Doi romani, sot si sotie, care se intorceau din Germania, au murit in masina strivita sub un camion, in Gavojdia

Doi soti din comuna Slatina-Timis, judetul Caras-Severin, care se intorceau din Germania, au murit, noaptea trecuta, intr-un cumplt accident in Gavojdia, judetul Timis.

Dosarul 10 august: Mai multe grupuri civice anunta un protest in fata Tribunalului Bucuresti - Rusine, Justitia Romana! Ne vedem la CEDO

Mai multe grupuri civice anunta ca vor sprijini deschiderea unui proces la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) in cazul dosarului 10 august si ca miercuri va merge in fata Tribunalului Bucuresti cu mesajul Rusine, Justitia Romana! Ne vedem la CEDO.

Un deputat AUR, dat de gol in timp ce vota cu doua maini la legea bugetului de stat pe 2021: AUR FURA. Al treilea deputat prins ca voteaza cu mai multe cartele

In timp ce se votau amendamentele depuse la legea bugetului de stat pe anul 2021, au fost surprinsi de cativa parlamentari ce au incercat sa fure voturi. Este vorba despre parlamentari de la PSD si AUR. in noaptea de luni spre marti, au fost surprinsi de catre colegii lor de la USR PLUS in timp .

De ce sunt mai multe reactii adverse la vaccinul AstraZeneca. Explicatiile medicului Valeriu Gheroghita (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, de ce sunt mai multe reactii adverse la vaccinarea cu serul AstraZeneca. Nu sunt.

NORVEGIA: Vor fi reimpuse mai multe restrictii anti-Covid

In capitala Norvegiei, Oslo, vor fi reimpuse mai multe masuri de semi-izolare, intre care inchiderea restaurantelor si a magazinelor neesentiale, in fata cresterii numarului de cazuri de infectie cu noua tulpina engleza, a anuntat duminica primarul capitalei norvegiene, conform Agerpres, care citeaza AFP.

Lufthansa introduce curse aeriene Iasi-Frankfurt, incepand din 21 mai

Compania Lufthansa va opera patru zboruri pe saptamana pe ruta Iasi-Frankfurt, incepand din 21 mai, tarifele pentru un bilet dus-intors pornind de la 189 de euro, transmite News. ro.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 454

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 3. 950 de cazuri nou confirmate de COVID-19 la nivel national. Totodata, pe un interval de 24 de ore au fost inregistrate 106 de decese in randul persoanelor.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 446

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, luni, 2. 096 de cazuri nou confirmate de COVID-19 la nivel national. Totodata, pe un interval de 24 de ore au fost inregistrate 53 de decese in randul persoanelor.

Clujenii de la LIFE IS HARD cumpara mai multe firme IT si au un buget de achizitii de 10 milioane euro

Firma IT de la Cluj LIFE IS HARD vizeaza cresterea prin noi achizitii in urmatorii doi ani, pentru care are un buget de 10 milioane de euro, suma finantata prin mecanisme specifice bursei. Ce companii vrea sa cumpere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )