Libnet.ro
UNICEF

10:15

Google Pay, disponibil in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Google Pay, disponibil in Romania

Incepand din aceasta saptamana, Google Pay este disponibil in Romania prin intermediul aplicatiilor mobile ale institutiilor financiare partenere. continuă pe Ziarul Bursa

Google Pay, disponibil in Romania prin mai multe aplicatii de banking

Incepand din aceasta saptamana, Google Pay este disponibil in Romania prin intermediul aplicatiilor mobile ale institutiilor financiare partenere, printre care Banca Transilvania sau Revolut. Iata lista completa de aplicatii.

Revolut lanseaza Google Pay in Romania

Revolut, aplicatia financiara globala cu peste 13 milioane de utilizatori in intreaga lume, a anuntat astazi lansarea serviciului Google Pay pentru clientii din Romania.

Revolut lanseaza Google Pay in Romania. Ce telefoane sunt compatibile

Revolut, aplicatia financiara globala cu peste 13 milioane de utilizatori in intreaga lume, a anuntat astazi lansarea serviciului Google Pay pentru clientii din Romania.

Cum activezi Google Pay in Romania, de ce sa o faci si care sunt bancile partenere

Google Pay e, in sfarsit, si in Romania. Pe scurt, poti folosi serviciul ca sa platesti cu telefonul. Sunt cateva banci importante pe lista, dar si servicii fintech. La aproape un an.

Clientii ING Bank isi pot inrola cardurile in Google Pay direct din aplicatia mobila Home and Bank

Incepand de astazi, clientii ING Bank Romania au o noua modalitate de a plati online sau de a efectua plati contactless, prin inrolarea cardurilor fizice in Google Pay, conform unui comunicat trimis redactiei.

Alpha Bank Romania lanseaza serviciul Google Pay

Alpha Bank Romania pune la dispozitia clientilor sai, posesori de carduri Visa, o noua modalitate de plata utilizatorii de telefoane mobile cu sistemul de operare Android, folosind serviciul Google Pay, conform unui comunicat trimis redactiei.

Clientii Orange Money pot plati acum prin Google Pay

Orange Money completeaza suita de metode digitale de plata contactless oferita clientilor sai cu Google Pay. Utilizatorii Orange Money, care au un smartphone cu sistem de operare Android pot inrola cardurile Visa in Google Pay si pot face plati contactless rapide, in siguranta, potrivit unui comunicat de presa.

CEC Bank lanseaza platile prin Google Pay

CEC Bank anunta lansarea serviciilor Google Pay. Astfel, clientii vor avea la dispozitie un nou instrument de platamodern pentru cumparaturile din magazine si online.

Clientii Bancii Transilvania au inca o optiune pentru cumparaturi cu telefonul, Google Pay

Clientii Bancii Transilvania au, incepand de astazi, inca o optiune pentru plati cu telefonul Android si retrageri de bani de la bancomat, Google PayTM, pe langa solutia de plata a bancii, BT Pay, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )