Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lufthansa anunta pierderi de 2,1 miliarde de euro si restructurari ample

Hotnews Hotnews,
 Lufthansa anunta pierderi de 2,1 miliarde de euro si restructurari ample

Lufthansa a raportat o pierdere substantiala pentru primul trimestru si a anuntat ca restructurari sunt necesare intrucat rezultatele sale financiare au fost afectate semnificativ de pandemia cauzata de noul coronavirus, relateaza CNBC. Lufthansa: acord cu statul german pentru un plan de salvare de 9 miliarde de euro . continuă pe Hotnews

LA FINALUL LUNII MAI: Rezervele valutare la BNR au crescut la 35,64 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au crescut la 35,64 miliarde euro, de la 33. 15 miliarde euro la 30 aprilie 2020, conform cifrelor comunicate de banca.

PLANURI POST-PANDEMIE 80 miliarde euro, pentru stimularea economica a Germaniei

Guvernul german lucreaza la un pachet de stimulare in valoare de 75 de miliarde-80 de miliarde de euro 83 de miliarde- 89 de miliarde de dolari) pentru a sprijini redresarea economica dupa pandemia coronavirusului, anunta saptamanalul Bild am Sonntag, citat de agentia Reuters. Guvernul federal ar urma sa aloce peste 60 de miliarde de euro, in timp ce autoritatile regionale vor suporta restul, se arata in documentul citat de saptamanalul german.

Fermierii si pescarii din UE vor primi in plus 24,5 miliarde de euro ca sa fie mai verzi

Comisia Europeana va majora cu 24,5 miliarde euro finantarile pentru a sprijini femierii si pescarii din UE pentru a deveni mai verzi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )