Libnet.ro
UNICEF

14:00

UE se pregateste de disparitia ratei dobanzii Libor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE se pregateste de disparitia ratei dobanzii Libor

Comisia Europeana a propus azi sa i se atribuie noi puteri pentru a putea rescrie contractele financiare care vor intampina dificultati odata cu disparitia ratei dobanzii Libor de la sfarsitul anului 2021, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

COMISIA EUROPEANA: Pretul platit transportatorilor rezulta din interactiunea ofertei si cererii pe o piata liberalizata

Comisia Europeana CE) a raspuns Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) ca structura costurilor si rentabilitatea fiecarui operator de transport rutier sunt determinate de mai multi factori care depind, partial, de performanta activitatii si de alegerile fiecarui operator si ca preturile de transport diferite oferite operatorilor de transport rutier, pentru aceeasi activitate in acelasi loc, nu reprezinta o problema de concurenta, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei de uniunea patronala.

Comisia Europeana adopta masuri pentru ca pietele de capital sa isi aduca contributia la redresarea Europei

Comisia Europeana a adoptat astazi, in cadrul strategiei sale generale de redresare in urma crizei provocate de coronavirus, un pachet privind redresarea pietelor de capital.

Comisia Europeana aloca suplimentar 100 de milioane de euro pentru dezvoltarea unor vaccinuri impotriva COVID-19

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca va cofinanta, cu 100 de milioane de euro, o cerere de propuneri lansata de Coalitia pentru inovare in domeniul pregatirii in eventualitatea aparitiei unei epidemii CEPI) pentru a sprijini dezvoltarea rapida de vaccinuri impotriva coronavirusului. Sprijinul UE face parte din angajamentul Comisiei de a investi 1 miliard de euro din programul Orizont 2020, programul UE pentru cercetare si inovare.

Dilema cheltuirii banilor UE: Opinia specialistilor versus cea a PSD. Ce conditii a pus Comisia Europeana

Fondurile de aproape 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana alocate Romaniei au aprins din nou imaginatia liderului PSD, Marcel Ciolacu, care ar vrea sa fie cheltuiti in scopuri sociale, in ciuda conditiilor impuse de oficialii europeni.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )