Libnet.ro
UNICEF

12:30

IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020 Fondul Proprietatea a inregistrat o pierdere neta aferenta participatiilor la valoarea justa, in suma de 1.885,7 milioane RON

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020 Fondul Proprietatea a inregistrat o pierdere neta aferenta participatiilor la valoarea justa, in suma de 1.885,7 milioane RON

Fondul Proprietatea Fondul) a publicat astazi rezultatele financiare pentru al treilea trimestru al anului 2020. continuă pe Ziarul Bursa

JOHAN MEYER, CEO FRANKLIN TEMPLETON INVESTMENTS: Listarea Hidroelectrica ramane prioritara pentru Fondul Proprietatea

Stabilitatea si predictibilitatea - cheia care va aduce multe investitii in Romania Listarea companiei de stat Hidroelectrica ramane prioritara pentru Fondul Proprietatea, potrivit domnului Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de portofoliu al Fondului Proprietatea, care atrage atentia ca evolutiile din mediul politic si schimbarea legislatiei nu au fost propice pentru lansarea IPO-ului producatorului autohton de energie electrica.

IN TRIMESTRUL AL TREILEA DIN 2020 VAN al Fondului Proprietatea a fost de 9,91 miliarde RON

La finalul lunii septembrie din acest an, VAN al Fondului a fost de 9,91 miliarde RON 2,38 USD), iar VAN pe actiune a atins nivelul de 1,5881 RON, cu 8,4% mai putin decat la 31 decembrie 2019, anunta Fraknlin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea.

EUROSTAT: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Spania si Romania, arata datele publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Eurostat: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Datele publicate de Eurostat indica faptul ca Spania si Romania au inregistrat in trimestrul trei cel mai mare declin anual al economiei din UE. Spania si Romania, cea mai severa scadere a.

Cum arata cele doua buletine de vot pentru alegerile parlamentare din 2020

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca a elaborat si lansat in dezbatere publica proiectul de hotarare pentru aprobarea modelelor, a dimensiunilor si a conditiilor de tiparire ale buletinelor de.

Olimpiada din 2020, o noua verificare oficiala

Oficialii Comitetului International Olimpic, dar si autoritatile nipone, incearca sa gaseasca cele mai bune solutii pentru ca Jocurile de anul viitor sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta sanitara, dar sa ofere si bucurie pentru sportivi si spectatori.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )