Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIITORUL COMISAR EUROPEAN PENTRU SERVICII FINANCIARE: Criptomonedele trebuie reglementate de UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIITORUL COMISAR EUROPEAN PENTRU SERVICII FINANCIARE: Criptomonedele trebuie reglementate de UE

Criptomonedele ar putea avea un efect sistemic asupra stabilitatii financiare si ar trebui reglementate de Uniunea Europeana, a declarat ieri viitorul comisar european pentru servicii financiare, Valdis Dombrovskis, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Valdis Dombrovskis promite sa reglementeze criptomonedele precum Libra

Criptomonedele ar putea avea un efect sistemic asupra stabilitatii financiare si ar trebui reglementate de Uniunea Europeana, a declarat, marti, viitorul comisar european pentru servicii financiare, Valdis Dombrovskis.

Viitorul comisar pentru servicii financiare promite sa reglementeze criptomonedele precum Libra

Criptomonedele ar putea avea un efect sistemic asupra stabilitatii financiare si ar trebui reglement.

Noul comisar european pentru agricultura: Europa pierde 1.000 de ferme in fiecare zi

Polonezul Janusz Wojciechowski va prelua de la Phil Hogan portofoliul agriculturii cand noua Comisie Europeana va fi confirmata de Parlamentul European si a fost audiat de alesi inainte de numire. in alocutiunea sa de deschidere, Wojciechowski s-a referit la dificultatile intampinate de fermierii europeni, la problemele mediului, sanatatea animalelor, reinnoirea generatiilor si Politica Agricola Comuna PAC).

Dan Nica, respins de Comisia Europeana. Romania trebuie sa trimita o a treia propunere pentru portofoliul de comisar european

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar fi respins si a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Romania va fi nevoita astfel sa trimita o a treia propunere.

Candidata Frantei pentru un post de comisar european are si ea probleme. Raspunsurile date pana acum nu au convins, asa ca Goulard va fi audiata si joi in PE

Propunerea de comisar european inaintata de Franta, Sylvie Goulard va avea de infruntat, joi, inca o audiere in Parlamentul European, scrie Politico, citand surse din PE. Decizia a fost luata miercuri dimineata la o intrunire a coordonatorilor comisiilor pentru industrie si piata interna.

Sylvie Goulard - reaudiata pentru postul de comisar european

Parlamentul European a decis sa cheme candidatul desemnat de presedintele Macron pentru pozitia de comisar european din partea Frantei, Sylvie Goulard, la o a doua audiere, anunta europarlamentarul Siegfried Muresan.

Dan Nica, a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european, a fost respins

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a respins si a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Ursula von der Leyen refuza cooptarea lui Dan Nica in echipa executivului european, a confirmat pentru Digi24 Mina Andreeva, purtator de cuvant al Comisiei Europene.

De ce mi-e rusine, ca galatean, ca Dan Nica a fost propunerea Romaniei pentru postul de comisar european

Initial, mi-a venit sa rad cand am auzit ca Dan Nica a fost propus, alaturi de Rovana Plumb, pentru postul de comisar european din partea Romaniei. Apoi m-a incercat un sentiment de revolta amestecat cu rusine pentru ca un asemenea personaj, care conduce de 22 de ani Galatiul spre dezastru, ar putea fi recompensat de partid cu o functie inalta in executivul Uniunii Europene.

Premierul Viorica Dancila: Dan Nica nu a fost respins pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Dan Nica, nominalizat pentru postul de comisar european, nu a fost respins de Comisia Europeana.

Mihai Fifor (PSD), dupa ce Bruxelles-ul a refuzat si a doua propunere de comisar european a Guvernului: Noi nu avem informatii legate de o eventuala respingere a domnului Nica

Mihai Fifor, secretarul general social-democrat, a declarat, marti seara, ca PSD nu detine informatii potrivit carora candidatura lui Dan Nica pentru functia de comisar european ar fi fost respinsa, desi vestea.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )