Libnet.ro
UNICEF

01:05

BRD a acordat o finantare de 2,3 milioane de euro companiei Transilvania Nuts

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD a acordat o finantare de 2,3 milioane de euro companiei Transilvania Nuts

BRD Groupe Societe Generale a acordat o finantare de 2,3 milioane de euro companiei Transilvania Nuts, suma fiind destinata a acoperi nevoia de capital de lucru a procesatorului de miez de nuca, a anuntat astazi banca. continuă pe Ziarul Bursa

UE a aprobat relocarea a 550 milioane Euro catre IMM-uri, in Romania

Comisia Europeana anunta luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea a 550 de milioane de euro din banii europeni alocati tarii catre firmele.

UE a aprobat relocarea a 550 milioane Euro catre IMM-uri, in Romania

Comisia Europeana anunta luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea a 550 de milioane de euro din banii europeni alocati tarii catre firmele mici si mijlocii IMM).

Compania lui Frank Timis si Carlo Burci a castigat licitatia de 4,2 milioane euro pentru platforma de Big Data a Consiliului Concurentei

Compania Trencadis Corp din Baia Mare a castigat licitatia pentu contractul de peste 4,2 milioane de euro pentru platforma de Big Data si analiza a informatiilor de la Consiliul Concurentei, potrivit SEAP, relateaza G4media. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )